ΚΚΕ (μ-λ) Τρικάλων: Κάτω τα χέρια από τον λαό της Κύπρου Reviewed by Momizat on . Μέτωπο των λαών Ελλάδας - Κύπρου - Τουρκίας ενάντια στον ιμπεριαλισμό και την ξένη εξάρτηση 10 χρόνια μετά την απόρριψη του Σχεδίου Ανάν από τον Κυπριακό λαό οι Μέτωπο των λαών Ελλάδας - Κύπρου - Τουρκίας ενάντια στον ιμπεριαλισμό και την ξένη εξάρτηση 10 χρόνια μετά την απόρριψη του Σχεδίου Ανάν από τον Κυπριακό λαό οι Rating: 0

ΚΚΕ (μ-λ) Τρικάλων: Κάτω τα χέρια από τον λαό της Κύπρου

ΚΚΕ (μ-λ) Τρικάλων: Κάτω τα χέρια από τον λαό της Κύπρου


Μέτωπο των λαών Ελλάδας – Κύπρου – Τουρκίας ενάντια στον ιμπεριαλισμό και την ξένη εξάρτηση

10 χρόνια μετά την απόρριψη του Σχεδίου Ανάν από τον Κυπριακό λαό οι αμερικανοί ιμπεριαλιστές και εξαρτημένες άρχουσες τάξεις σε Κύπρο, Ελλάδα και Τουρκία έρχονται να επιβάλλουν ένα νέο σχέδιο χειρότερο σε πολλές πλευρές του.
Η επιβολή του σχεδίου αυτού ξεκινά με το «Κοινό Ανακοινωθέν», των Αναστασιάδη και Έρογλου και με τη στήριξη του ΑΚΕΛ, που έρχεται να νομιμοποιήσει και να μονιμοποιήσει όλα όσα έχουν διαμορφωθεί τις τελευταίες δεκαετίες με την ξένη κατοχή και τη διχοτόμηση του νησιού.
Ένα σχέδιο που δεν κατοχυρώνει καμιά ανεξάρτητη οντότητα, που διαιωνίζει και νομιμοποιεί τη δυνατότητα της Ελλάδας και της Τουρκίας να επεμβαίνουν καθοριστικά στο νησί. Και μέσω αυτών τη δυνατότητα των ιμπεριαλιστών να κρατούν το νέο ιδιότυπο «κρατικό» έκτρωμα σε ομηρία. Ένα σχέδιο σφήνα των αμερικάνων στα σχέδια διεύρυνσης της παρέμβασης των δυτικοευρωπαίων ιμπεριαλιστών στο νησί και την ευρύτερη περιοχή.
Θύμα των ιμπεριαλιστικών ανταγωνισμών ο Κυπριακός λαός μαζί με τους λαούς της Ελλάδας και της Τουρκίας πρέπει να πει ένα νέο ΟΧΙ στα σχέδια των ιμπεριαλιστών και των υποταγμένων αστικών τάξεων.
Οι λαοί Ελλάδας, Κύπρου και Τουρκίας με τον αγώνα τους ενάντια στους ιμπεριαλιστικούς οργανισμούς (ΝΑΤΟ, Ε.Ε.), ενάντια στις ξένες βάσεις και τις επεμβάσεις των ιμπεριαλιστών να φωνάξουν ξανά:

ΚΥΠΡΟΣ ΕΝΙΑΙΑ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ
ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΤΡΑΤΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ
ΕΛΛΑΔΑ, ΚΥΠΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΕΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή