"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

19.4 C
Trikala

ΚΚΕ : Ο πρωθυπουργός καλλιεργεί φρούδες προεκλογικές ελπίδες στο λαό  

lafarm

Σχετικά άρθρα

Μετά τις ποιητικές εξαγγελίες του πρωθυπουργού στη Ιθάκη, για το δήθεν «τέλος των μνημονίων», η άτυπη προεκλογική του περιοδεία τον πήγε στο νησί της Σύρου για να καλλιεργήσει περισσότερες φρούδες ελπίδες στο λαό.

Όμως,  όσα παχιά προεκλογικά λόγια κι αν πει δεν μπορεί να κρύψει ότι μόλις τον Ιούνη η κυβέρνησή του απέρριψε ως αντισυνταγματική την πρόταση νόμου των συνδικάτων που κατέθεσε το ΚΚΕ για την πραγματική επαναφορά των συλλογικών συμβάσεων.

Όσο, δε, αφορά τη “μεταμνημονιακή” πολιτική του για τον κατώτατο μισθό, αυτή προωθείται με τον μνημονιακό νόμο των Σαμαρά – Βενιζέλου (ν. Βρούτση), που δεν επιτρέπει την ελεύθερη διαπραγμάτευσή του, απόδειξη της ταύτισης ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ.

Όσο κι αν προσπάθησε σήμερα ο κ. Τσίπρας για την “επανεκκίνηση του φιλολαϊκού του προφίλ”, ο λαός έχει δει το πραγματικό του πρόσωπο. Ο κ. Τσίπρας είναι εχθρός των εργαζομένων και υπηρέτης των εντολών του κεφαλαίου και της ΕΕ. Για αυτό το λόγο άλλωστε εισπράττει τα συγχαρητήρια όλων αυτών. Το μόνο που κάνει καλά ο κ. Τσίπρας είναι να καπηλεύεται τους αγώνες και τις παραδόσεις του λαού.

Η απάτη και η κοροϊδία έχουν κοντά ποδάρια κι οι εργαζόμενοι δεν πρέπει να ανεχτούν αυτό τον εμπαιγμό, αλλά να οργανώσουν τη διεκδίκηση των δικαιωμάτων τους, σε συμπόρευση με το ΚΚΕ, χωρίς αναμονή και να τιμωρήσουν σημερινούς και προηγούμενους κυβερνώντες, που τον τσακίζουν διαδοχικά.

 

ΤΡΙΚΑΛΑ  2018                            

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ Τ.Ε.  ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΤΟΥ ΚΚΕ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης