ΚΚΕ: Προδιαγεγραμμένο το έγκλημα σε Αργος και Θεσσαλονίκη Reviewed by Momizat on .  ΠΡΟΔΙΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟ ΤΟ ΝΕΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΟ ΑΡΓΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΛΗΜΜΥΡΕΣ & ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΑΠΟ ΑΝΑΘΥΜΙΑΣΕΙΣ   Η πρόσφατη κακοκαιρία με απολογισμό δύο ακόμη νεκρούς  ΠΡΟΔΙΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟ ΤΟ ΝΕΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΟ ΑΡΓΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΛΗΜΜΥΡΕΣ & ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΑΠΟ ΑΝΑΘΥΜΙΑΣΕΙΣ   Η πρόσφατη κακοκαιρία με απολογισμό δύο ακόμη νεκρούς Rating: 0

ΚΚΕ: Προδιαγεγραμμένο το έγκλημα σε Αργος και Θεσσαλονίκη

ΚΚΕ: Προδιαγεγραμμένο το έγκλημα σε Αργος και Θεσσαλονίκη

 ΠΡΟΔΙΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟ ΤΟ ΝΕΟ ΕΓΚΛΗΜΑ

ΣΤΟ ΑΡΓΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΛΗΜΜΥΡΕΣ

& ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΑΠΟ ΑΝΑΘΥΜΙΑΣΕΙΣ

 

Η πρόσφατη κακοκαιρία με απολογισμό δύο ακόμη νεκρούς, λόγω της ενεργειακής φτώχειας και της έλλειψης βασικών υποδομών και έργων αντιπλημμυρικής προστασίας, αναδεικνύει με τον πλέον δραματικό τρόπο τον απάνθρωπο χαρακτήρα της πολιτικής που από τη μία δίνει «γη και ύδωρ» στα συμφέροντα των  επιχειρηματικών ομίλων  και από την άλλη στερεί από το λαό βασικές υποδομές στην κατοικία, την προστασία της ζωής και της περιουσίας των λαϊκών οικογενειών.

Παρά την ανάπτυξη της επιστήμης και της τεχνολογίας, ο στόχος της καπιταλιστικής ανάκαμψης αφήνει το λαό απομακρυσμένο και αποξενωμένο απ’ όλα αυτά τα επιτεύγματα, να ζει σε συνθήκες προηγούμενων δεκαετιών.

Πρέπει να σημάνει συναγερμός. Η κυβέρνηση έχει πολύ μεγάλη ευθύνη για τις συνέπειες της πολιτικής της και πρέπει τώρα να δώσει λύση τόσο στο διαχρονικό πρόβλημα των τεράστιων ελλείψεων σε υποδομές και έργα αντιπλημμυρικής προστασίας όσο και στο σοβαρό πρόβλημα της θέρμανσης.

Το ΚΚΕ απαιτεί την άμεση λήψη των κατάλληλων μέτρων και θα επιμείνει στην οργάνωση της λαϊκής πάλης που θα διεκδικήσει έργα που να ικανοποιούν τις λαϊκές ανάγκες, την κατάργηση του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης και του ΦΠΑ στα καύσιμα.

 

 ΤΡΙΚΑΛΑ  02/12/2013
ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ Κ.Ο.  ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΤΟΥ ΚΚΕ

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή