ΚΚΕ Τρικάλων: Ολοι στην απεργία στις 6 Νοέμβρη Reviewed by Momizat on . Η λαϊκή απαίτηση «δεν πάει άλλο με τα μέτρα που μας ματώνουν» πρέπει να εκφραστεί αποφασιστικά με τη μαζική συμμετοχή του εργαζομένων και της νεολαίας στην αυρι Η λαϊκή απαίτηση «δεν πάει άλλο με τα μέτρα που μας ματώνουν» πρέπει να εκφραστεί αποφασιστικά με τη μαζική συμμετοχή του εργαζομένων και της νεολαίας στην αυρι Rating: 0

ΚΚΕ Τρικάλων: Ολοι στην απεργία στις 6 Νοέμβρη

ΚΚΕ Τρικάλων: Ολοι στην απεργία στις 6 Νοέμβρη

Η λαϊκή απαίτηση «δεν πάει άλλο με τα μέτρα που μας ματώνουν» πρέπει να εκφραστεί αποφασιστικά με τη μαζική συμμετοχή του εργαζομένων και της νεολαίας στην αυριανή πανεργατική απεργία και στην απεργιακή συγκεντρώση του ΠΑΜΕ, στις  10 το πρωί στην κεντρική πλατεία των Τρικάλων

Η επιτυχία της απεργίας μπορεί να αποτελέσει βήμα στη μάχη για να αποτραπούν τα αντεργατικά, αντιλαϊκά μέτρα που έχουν ψηφιστεί και των άλλων που σχεδιάζονται από την κυβέρνηση και την τρόικα. Να στείλει μήνυμα αισιοδοξίας κόντρα στο φόβο, τη μοιρολατρία την εργοδοτική τρομοκρατία. Να συμβάλει στην ανασύνταξη του εργατικού κινήματος, στην προώθηση της Λαϊκής Συμμαχίας κόντρα σε όσους θέλουν να επιβάλλουν στο λαό «σιγή νεκροταφείου».

Κόντρα σε όλους τους εκπροσώπους του παλιού και νέου κυβερνητικού συνδικαλισμού που θέλουν ένα κίνημα βαστάζο της εργοδοσίας, χειροκροτητή αντιλαϊκών κυβερνήσεων-διαχειριστών της ΕΕ και της εξουσίας των μονοπωλίων.

Αυτός είναι ο μόνος ελπιδοφόρος για το λαό δρόμος. Για να πάρει ανάσα, κουράγιο, να διαμορφώσει τις προϋποθέσεις για ριζικές αλλαγές προς όφελος. Να πάρει την εξουσία και την οικονομία στα δικά του χέρια.

 

ΤΡΙΚΑΛΑ  05/11/2013

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ Κ.Ο.  ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΤΟΥ ΚΚΕ

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή