ΚΚΕ ΤΡΙΚΑΛΩΝ: Στοχοποιεί το κίνημα ο πρωθυπουργός Reviewed by Momizat on . Ο πρωθυπουργός, από τις ΗΠΑ, συνέχισε να προβάλλει  την ανιστόρητη, ανυπόστατη και επικίνδυνη θεωρία των δύο άκρων, στοχοποιώντας το λαϊκό κίνημα. Επιβεβαίωσε , Ο πρωθυπουργός, από τις ΗΠΑ, συνέχισε να προβάλλει  την ανιστόρητη, ανυπόστατη και επικίνδυνη θεωρία των δύο άκρων, στοχοποιώντας το λαϊκό κίνημα. Επιβεβαίωσε , Rating: 0

ΚΚΕ ΤΡΙΚΑΛΩΝ: Στοχοποιεί το κίνημα ο πρωθυπουργός

ΚΚΕ ΤΡΙΚΑΛΩΝ: Στοχοποιεί το κίνημα ο πρωθυπουργός

Ο πρωθυπουργός, από τις ΗΠΑ, συνέχισε να προβάλλει  την ανιστόρητη, ανυπόστατη και επικίνδυνη θεωρία των δύο άκρων, στοχοποιώντας το λαϊκό κίνημα. Επιβεβαίωσε ,με τις ομιλίες του, ότι ο πραγματικός στόχος της συγκυβέρνησης είναι να συντρίψει το εργατικό – λαϊκό κίνημα και την πρωτοπορία του. Χαρακτήρισε «εξτρεμισμό» τους  ταξικούς αγώνες που βάζουν στο επίκεντρο την αποδέσμευση της χώρας από ΝΑΤΟ και ΕΕ.

nobelΣτην εκστρατεία στοχοποίησης πρωτοστατεί ο ίδιος και έδωσε συγκεκριμένες διαβεβαιώσεις στους συνομιλητές του. Μιλώντας σε εκδήλωση στο Peterson Institute for International Economics, αναφέρθηκε στη σύλληψη της ηγεσίας της Χρυσής Αυγής. «Συντρίβουμε τον εξτρεμισμό, έχουμε σαν κυβέρνηση την πολιτική βούληση, πάντα με σεβασμό στο Σύνταγμα και τους νόμους», είπε ο πρωθυπουργός, αλλά την ίδια στιγμή επιβεβαιώνοντας ότι πραγματικός στόχος της είναι να συντρίψει το εργατικό – λαϊκό κίνημα και την πρωτοπορία του ανέφερε: «Από τη μια πλευρά έχουμε τη Χρυσή Αυγή και από την άλλη μια ακραία αντιπολίτευση, η οποία λέει να βγούμε από το ΝΑΤΟ, από την ΕΕ, έξω από το ευρώ, δεν είναι κάτι το οποίο θα ήταν εποικοδομητικό για την ελληνική υπόθεση»!

Η συγκεκριμένη τοποθέτηση του πρωθυπουργού που έγινε στο πλαίσιο απάντησής τους  σε ερωτήσεις παρευρισκομένων, αποκαλύπτει ότι η κυβέρνηση ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει αυτό που η ίδια ονομάζει και καταδεικνύει ως  «άλλο άκρο». Και με βάση των προσανατολισμό της, που είναι ο ίδιος με αυτόν των μονοπωλιακών επιχειρηματικών ομίλων και των πολιτικών και στρατιωτικών ενώσεών τους (όπως ΕΕ, ΔΝΤ, ΕΚΤ, ΝΑΤΟ),  στο «άλλο άκρο» τοποθετεί τη λαϊκή πάλη για απαλλαγή της χώρας από αυτές τις  ιμπεριαλιστικές ενώσεις.

Προσπαθεί να τσουβαλιάσει τη δράση της ναζιστικής Χρυσής Αυγής με τη θέση για αποδέσμευση από την ΕΕ και το ΝΑΤΟ, με τη λαϊκή πάλη για να απαλλαγεί ο λαός από αυτές τις ιμπεριαλιστικές ενώσεις που φέρνουν στους λαούς φτώχεια, πολέμους και αντιλαϊκά μνημόνια διαρκείας.

 

 ΤΡΙΚΑΛΑ  03/10/2013

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ Κ.Ο.  ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΤΟΥ ΚΚΕ

Αφήστε το σχόλιο σας