Κλέφτρες δύο νεαρές για ένα ηλεκτρονικό παιχνίδι… Reviewed by Momizat on . Δύο νεαρά κορίτσια, μια Ελληνίδα και μια Αλβανή υπήκοος, είναι οι δράστριες της κλοπής ενός ηλεκτρονικού παιχνιδιού. Μιας κονσόλας, όπως λέγεται. Η κλοπή είχε γ Δύο νεαρά κορίτσια, μια Ελληνίδα και μια Αλβανή υπήκοος, είναι οι δράστριες της κλοπής ενός ηλεκτρονικού παιχνιδιού. Μιας κονσόλας, όπως λέγεται. Η κλοπή είχε γ Rating: 0

Κλέφτρες δύο νεαρές για ένα ηλεκτρονικό παιχνίδι…

Κλέφτρες δύο νεαρές για ένα ηλεκτρονικό παιχνίδι…

Δύο νεαρά κορίτσια, μια Ελληνίδα και μια Αλβανή υπήκοος, είναι οι δράστριες της κλοπής ενός ηλεκτρονικού παιχνιδιού. Μιας κονσόλας, όπως λέγεται. Η κλοπή είχε γίνει πριν από 20 ημέρες σε κατάστημα εμπορίας ηλεκτρονικών ειδών στα Τρίκαλα. Εξιχνιάστηκε, δε, μετά από  έρευνα του Τμήματος Ασφάλειας Τρικάλων της Περιφερειακής Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλίας.
Σύμφωνα με το δελτείο Τύπου της Αστυνομία:
“Την (30-05-2014) το μεσημέρι στην πόλη των Τρικάλων, δύο άγνωστες γυναίκες εισήλθαν σε κατάστημα εμπορίας ηλεκτρονικών ειδών και αφαίρεσαν από το εσωτερικό του μια φορητή κονσόλα ηλεκτρονικού
παιχνιδιού.
Έπειτα από τη συλλογή και κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων και πληροφοριών προέκυψε ότι δράστιδες της παραπάνω αξιόποινης πράξης είναι μια 19χρονη ημεδαπή και μια 25χρονη αλλοδαπή, υπήκοος Αλβανίας, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για το αδίκημα της κλοπής. Η σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα  Πλημμελειοδικών Τρικάλων, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Τρικάλων”.
Οπως έχουμε όλοι καταλάβει, πρόκειται για δύο νεαρές κοπέλες. Και για αυτό, έχει συνευθύνη η κοινωνία μας. Δεν γνωρίζουμε, τι ώθησε τις δύο κοπέλες στην πράξη αυτή. Είναι, όμως, ένα περιστατικό που οφείλει να μας αφυπνίσει.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή