Κλείδωσαν οι νέοι αντιπεριφερειάρχες Reviewed by Momizat on . Tους νέους αντιπεριφερειάρχες με τους οποίους θα πορευθεί η περιφερειακή αρχή τον επόμενο χρόνο αναμένεται να ανακοινώσει αυτή την εβδομάδα ο περιφερειάρχης Θεσ Tους νέους αντιπεριφερειάρχες με τους οποίους θα πορευθεί η περιφερειακή αρχή τον επόμενο χρόνο αναμένεται να ανακοινώσει αυτή την εβδομάδα ο περιφερειάρχης Θεσ Rating: 0

Κλείδωσαν οι νέοι αντιπεριφερειάρχες

tsigkas

Tους νέους αντιπεριφερειάρχες με τους οποίους θα πορευθεί η περιφερειακή αρχή τον επόμενο χρόνο αναμένεται να ανακοινώσει αυτή την εβδομάδα ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός, δίνοντας τέλος στην αγωνία των συμβούλων της παράταξης του.

Για τα Τρίκαλα , αντικαθίστανται οι κ.κ. Γιώργος Τσίγκας και Ντίνος Μπάρδας ενώ το καθοριστικότερο ραντεβού που θα έκρινε και τις υπόλοιπες θέσεις έγινε μεταξύ Αγοραστού και Βασίλη Αναγνωστόπουλου.

Ο Τρικαλινός γιατρός στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας και πρώτος σε σταυρούς περιφερειακός σύμβουλος Βασίλης Αναγνωστόπουλος συναντήθηκε με τον Κ. Αγοραστό και αναζήτησαν από κοινού την κατάλληλη περίοδο αξιοποίησης του.

Το αποτέλεσμα αυτής της συνάντησης αναμένει με ενδιαφέρον ο τελωνειακός Χρήστος Γακόπουλος, καθώς σε περίπτωση μη αξιοποίησης του Β. Αναγνωστόπουλου, τότε θα κληθεί εκείνος να εκπροσωπήσει τον νομό Τρικάλων σε θεματική αντιπεριφέρεια.

Ελπίδες αξιοποίησης στην παρούσα φάση έχει και ο Γιάννης Μπουτίνας.

Mpardas

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή