«Κλείδωσε» η υποψηφιότητα Βασίλη Τσιάκου στην Καρδίτσα Reviewed by Momizat on . Την στήριξη της στο πρόσωπο του νυν αντιπεριφερειάρχη Καρδίτσας Βασίλη Τσιάκου, για την θέση του δημάρχου Καρδίτσας, θα ανακοινώσει την Παρασκευή 5 Οκτωβρίου στ Την στήριξη της στο πρόσωπο του νυν αντιπεριφερειάρχη Καρδίτσας Βασίλη Τσιάκου, για την θέση του δημάρχου Καρδίτσας, θα ανακοινώσει την Παρασκευή 5 Οκτωβρίου στ Rating: 0

«Κλείδωσε» η υποψηφιότητα Βασίλη Τσιάκου στην Καρδίτσα

«Κλείδωσε» η υποψηφιότητα Βασίλη Τσιάκου στην Καρδίτσα

Την στήριξη της στο πρόσωπο του νυν αντιπεριφερειάρχη Καρδίτσας Βασίλη Τσιάκου, για την θέση του δημάρχου Καρδίτσας, θα ανακοινώσει την Παρασκευή 5 Οκτωβρίου στις 7μ.μ. η, Ν.Δ.

Την προαναφερόμενη ημερομηνία θα βρεθούν στην Kαρδίτσα  ο στενός συνεργάτης του πρόεδρου της ΝΔ και γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής κ., Λευτέρης Αυγενάκης, συνοδευόμενος από τον Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής ομάδας και βουλευτή Καρδίτσας κ. Κώστα Τσιάρα, τον βουλευτή Κιλκίς κ. Γεωργαντά και τον συμμετέχοντα στην αρμόδια επιτροπή κ. Τζανακούλη.

Οι προαναφερόμενοι θα παραστούν σε εκδήλωση που οργανώνει η ΝΔ σε ξενοδοχείο της πόλης το απόγευμα της Παρασκευής με αντικείμενο την Αυτοδιοίκηση και εκεί θα γίνουν και οι ανακοινώσεις για την στήριξη του κ Τσιάκου σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες του KarditsaLive.Net.

Νωρίτερα, το πλέον πιθανό είναι να προηγηθεί Νομαρχιακή Συνέλευση της ΝΟΔΕ, παρουσία και των προσκεκλημένων.

KarditsaLive.Net

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή