“Κλείδωσε” η υποψηφιότητα της Μαρίνας Κοντοτόλη στον Σύριζα Reviewed by Momizat on . Θεωρείται ένα πρόσωπο που σηματοδοτεί ουσιαστικά αυτό που θέλει πολιτικά και επικοινωνιακά να πετύχει ο ΣΥΡΙΖΑ, αφού πρόκειται ουσιαστικά για ένα νέο αλλά και ά Θεωρείται ένα πρόσωπο που σηματοδοτεί ουσιαστικά αυτό που θέλει πολιτικά και επικοινωνιακά να πετύχει ο ΣΥΡΙΖΑ, αφού πρόκειται ουσιαστικά για ένα νέο αλλά και ά Rating: 0

“Κλείδωσε” η υποψηφιότητα της Μαρίνας Κοντοτόλη στον Σύριζα

“Κλείδωσε” η υποψηφιότητα της Μαρίνας Κοντοτόλη στον Σύριζα

Θεωρείται ένα πρόσωπο που σηματοδοτεί ουσιαστικά αυτό που θέλει πολιτικά και επικοινωνιακά να πετύχει ο ΣΥΡΙΖΑ, αφού πρόκειται ουσιαστικά για ένα νέο αλλά και άφθαρτο πρόσωπο.

Δυναμική με ισχυρή προσωπικότητα και πετυχημένη επιχειρηματίας.

Είναι η συμπολίτισσα Μαρίνα Κοντοτόλη για την οποία Αθηναϊκά ΜΜΕ αναφέρουν ότι η υποψηφιότητα της για το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ “κλείδωσε”.

Είναι μέλος του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Τρικάλων και μητέρα δύο κοριτσιών. Μάλιστα, επειδή είχε αφήσει τις σπουδές νωρίς, ως εργαζόμενη, αποφάσισε να επανακάμψει το 2017 και φέτος τον Φεβρουάριο πήρε το πτυχίο της από τη Σχολή Πολιτικών Επιστημών στο Πάντειο Πανεπιστήμιο. Τα σχέδιά της για το 2022 περικλείονται σε μία φράση: «Μαζί για τους συνανθρώπους μας». Αυτό δήλωσε προσφάτως σε συνέντευξή της η Μαρίνα Κοντοτόλη, η οποία πήρε μέρος και στις τελευταίες εσωκομματικές διεργασίες του ΣΥΡΙΖΑ.

Αφήστε το σχόλιο σας