“Κλείδωσε” η υποψηφιότητα Τσιλιμίγκα για την Περιφέρεια Θεσσαλίας Reviewed by Momizat on . Στην τελική ευθεία για την επιλογή του υποψήφιου που θα διεκδικήσει στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές την Περιφέρεια Θεσσαλίας εισέρχεται με τη σύγκληση Στην τελική ευθεία για την επιλογή του υποψήφιου που θα διεκδικήσει στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές την Περιφέρεια Θεσσαλίας εισέρχεται με τη σύγκληση Rating: 0

“Κλείδωσε” η υποψηφιότητα Τσιλιμίγκα για την Περιφέρεια Θεσσαλίας

“Κλείδωσε” η υποψηφιότητα Τσιλιμίγκα για την Περιφέρεια Θεσσαλίας

Στην τελική ευθεία για την επιλογή του υποψήφιου που θα διεκδικήσει στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές την Περιφέρεια Θεσσαλίας εισέρχεται με τη σύγκληση της περιφερειακής επιτροπής Θεσσαλίας στις αρχές Οκτωβρίου το Κίνημα Αλλαγής. Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές στη ΔΕΘ υπήρξε συνάντηση του Λαρισαίου καθηγητή Νίκου Τσιλιμίγκα με την πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής κα Φώφη Γεννηματά. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως ο κ. Τσιλιμίγκας συμφώνησε για την κάθοδό του στις αυτοδιοικητικές εκλογές ως υποψήφιος περιφερειάρχης με αποτέλεσμα το θέμα των εκλογών στην Περιφέρεια Θεσσαλίας να θεωρείται ότι «έκλεισε” με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Την υποψηφιότητα Τσιλιμίγκα είναι ιδιαίτερα πιθανό να υποστηρίξει και ο ΣΥΡΙΖΑ, Σε μια τέτοια περίπτωση ανοίγει ο δρόμος για την στήριξη από το ΚΙΝΑΛ της υποψηφιότητας του νυν δημάρχου Απόστολου Καλογιάννη στον Δήμο Λαρισαίων.

Με πληροφορίες από Δημήτρη Κατσανάκη (Ελευθερία)

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή