"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

15.5 C
Trikala

Κλείνει ο Δήμος Βόλου για 15 μέρες λόγω του κορονοϊού

lafarm

Σχετικά άρθρα

Κλείνει για χρονικό διάστημα τουλάχιστον δεκαπέντε ημερών το Δημαρχείο Βόλου και αναστέλλονται οι λειτουργίες των υπηρεσιών του Δήμου στο πλαίσιο των συνεχών προληπτικών μέτρων για λόγους δημόσιας υγείας και για την αποφυγή διασποράς του κορονοϊού, covid-19.

H απόφαση αυτή ελήφθη από τον δήμαρχο Βόλου Αχιλλέα Μπέο και η ισχύς της αναστολής λειτουργίας του Δήμου τίθεται σε εφαρμογή από αύριο Παρασκευή. Θα εξυπηρετούνται μόνο έκτακτες και επείγουσες ανάγκες για το επόμενο δεκαπενθήμερο από προσωπικό ασφαλείας λόγω της κατάστασης έκτακτης ανάγκης.

Με ανακοίνωσή του ο δήμος Βόλου τονίζει μεταξύ άλλων ότι “καλούνται οι πολίτες να μην προσέρχονται στις υπηρεσίες για τακτοποίηση υποθέσεων τους, που στερούνται του χαρακτήρα του επείγοντος. Ήδη με εντολή, επίσης, του Δημάρχου, γίνεται η προμήθεια δύο θερμοκαμερών για την εξέταση υπαλλήλων και πολιτών, ώστε κατά το δυνατόν να εντοπίζονται έγκαιρα ύποπτα συμπτώματα και να μην υφίστανται περαιτέρω συνέπειες. Πρόκειται για ένα καθαρά προληπτικό μέτρο που σκοπό έχει την προστασία και των δημοτικών υπαλλήλων αλλά και των πολιτών. Όλοι με σύνεση και ψυχραιμία, χωρίς πανικό και υστερία, ας βοηθήσουμε να αντιμετωπιστεί με τις λιγότερες δυνατές συνέπειες η παγκόσμια πανδημία στην όμορφη περιοχή μας”.

Στην ίδια ανακοίνωση ο δήμος Βόλου τονίζει ότι “απευθυνόμαστε στην κυβέρνηση και κάνουμε έκκληση προς τους αρμόδιους υπουργούς να πράξουν αναλόγως για όλες τις δημόσιες υπηρεσίες που λειτουργούν στην πόλη μας, όπως ορθά έπραξαν με το κλείσιμο των σχολείων”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης