Κλείνει ο εορταστικός κύκλος στο Μεταθέατρο Reviewed by Momizat on .   Κλείνει ο κύκλος των εορταστικών παραστάσεων στο Μεταθέατρο-Κέντρο Τέχνης, το οποίο άμεσα μετά απ’ αυτό ανανεώνει το ραντεβού του μαζί μας με μια σειρά ν   Κλείνει ο κύκλος των εορταστικών παραστάσεων στο Μεταθέατρο-Κέντρο Τέχνης, το οποίο άμεσα μετά απ’ αυτό ανανεώνει το ραντεβού του μαζί μας με μια σειρά ν Rating: 0

Κλείνει ο εορταστικός κύκλος στο Μεταθέατρο

Κλείνει ο εορταστικός κύκλος στο Μεταθέατρο

 

Κλείνει ο κύκλος των εορταστικών παραστάσεων στο Μεταθέατρο-Κέντρο Τέχνης, το οποίο άμεσα μετά απ’ αυτό ανανεώνει το ραντεβού του μαζί μας με μια σειρά νέων πολιτιστικών παρεμβάσεων και μάλιστα σε καθημερινή βάση.
Tην Παρασκευή 8 και το Σάββατο 9 Ιανουαρίου, οι φίλοι του καλού θεάτρου που είχαν την… «ατυχία» να  χάσουν την παράσταση Χριστουγεννιάτικη Παρωδία θα έχουν μια τελευταία ευκαιρία να απολαύσουν τους Χρήστο Χαλβαντζάρα, Ιωάννα Βράκα και Πάνο Νακόπουλο σε ένα ομαδικό και προσωπικό ρεσιτάλ ηθοποιίας που συζητήθηκε πολύ.
Οι παραστάσεις ξεκινούν στις 09.15 το βράδυ και η είσοδος  είναι 7.50 ευρώ.
Το Σάββατο όμως το απόγευμα, πριν από την τελευταία παράσταση της Χριστουγεννιάτικης Παρωδίας, στις 6.30 οι μικροί φίλοι του Κέντρου τέχνης θα έχουν κι εκείνοι μια τελευταία ευκαιρία να παρακολουθήσουν την παράσταση Κουκλοθεάτρου με το έργο της Βάσως Μπουλογεώργου «Το παραπονιάρικο ελατάκι». Η είσοδος είναι 3 ευρώ.
Και για τις δυο παραστάσεις οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να πραγματοποιούν κρατήσεις θέσεων στο τηλέφωνο 698 37 96 504.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή