Κλείνουν και το Ταμείο Εθνικής Οδοποιίας Reviewed by Momizat on . Κλείνει, σύμφωνα με συγκλίνουσες πληροφορίες, το Ταμείο Εθνικής Οδοποιίας, μία απόφαση που η κυβέρνηση φέρεται να έχει ανακοινώσει στους εργαζόμενους από τον πε Κλείνει, σύμφωνα με συγκλίνουσες πληροφορίες, το Ταμείο Εθνικής Οδοποιίας, μία απόφαση που η κυβέρνηση φέρεται να έχει ανακοινώσει στους εργαζόμενους από τον πε Rating: 0

Κλείνουν και το Ταμείο Εθνικής Οδοποιίας

Κλείνουν και το Ταμείο Εθνικής Οδοποιίας

Κλείνει, σύμφωνα με συγκλίνουσες πληροφορίες, το Ταμείο Εθνικής Οδοποιίας, μία απόφαση που η κυβέρνηση φέρεται να έχει ανακοινώσει στους εργαζόμενους από τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Πρόκειται για 150 εργαζόμενους, οι οποίοι θα συμπεριληφθούν στις 4.000 απολύσεις που έχει δεσμευτεί να κάνει η Ελλάδα έως το τέλος του χρόνου.

Το λουκέτο στο εν λόγω Ταμείο μπαίνει στο πλαίσιο της αναδιοργάνωσης φορέων και οργανισμών, μετά και από συνεννόηση ανάμεσα στα υπουργεία Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Μεταφορών, προκειμένου σε αυτό τον οργανισμό να επέλθει “ξαφνικός θάνατος”, στα πρότυπα της ΕΡΤ.

Πριν από μερικές εβδομάδες, άλλωστε, ο Μ. Χρυσοχοΐδης “ξήλωσε” το ΔΣ μετά το πόρισμα Ρακιντζή για διασπάθιση δημόσιου χρήματος και προανήγγειλε την εκκαθάριση του οργανισμού.

Το ίδιο αναμένεται να γίνει και για άλλους οργανισμούς- του ίδιου μεγέθους ή και μικρότερου.

Σύμφωνα με το Mega, η διαδικασία του “ξαφνικού θανάτου” δεν αφορά μεγάλες ΔΕΚΟ.

Αντίδραση ΣΥΡΙΖΑ

Για νέο ξαφνικό θάνατο δημόσιου φορέα προκειμένου να ικανοποιηθούν οι απαιτήσεις των δανειστών για νέες απολύσεις έκανε λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ.

“Οι υποτιθέμενες διαπραγματεύσεις με την τρόικα και οι υπερήφανες κραυγές πως δεν θα υπάρξουν νέα μετρά καταλήγουν σε ένα νέο ξαφνικό θάνατο δημόσιου φορέα για να ικανοποιηθούν οι απαιτήσεις των δανειστών για νέες απολύσεις.

Την ίδια στιγμή, δρομολογείται η άρση της απαγόρευσης των πλειστηριασμών, ενώ η νέα φορολογία για τα ακίνητα αποτελεί την μεγαλύτερη φοροεπιδρομή που έχει γνωρίσει η ελληνική κοινωνία, καθώς οδηγεί στη δήμευση της ακίνητης περιουσίας για ένα μεγάλο μέρος συμπολιτών μας.

Το αδιέξοδο των μνημονιακών πολιτικών, η διάλυση της οικονομίας και η κοινωνική ισοπέδωση έχουν αναδειχτεί σε όλες τους τις διαστάσεις και καμιά πλέον επικοινωνιακή προσπάθεια εκ μέρους της αδύναμης και πολιτικά απονομιμοποιημένης κυβέρνησης δεν μπορεί να σκεπάσει την τραγική πραγματικότητα.

Ο πολιτικός χρόνος της κυβέρνησης τελειώνει τάχιστα και, όσο πιο γρήγορα ανατραπεί, τόσο το καλύτερο για τον τόπο και το λαό μας”.
(Πηγή Nooz.gr)

Αφήστε το σχόλιο σας