Κλείνουν ξανά οι σήραγγες στα Τέμπη Reviewed by Momizat on . Κλείνουν ξανά οι σήραγγες στα Τέμπη προκειμένου να γίνουν εργασίες συντήρησης - αναβάθμισης. Αναλυτικότερα από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσα Κλείνουν ξανά οι σήραγγες στα Τέμπη προκειμένου να γίνουν εργασίες συντήρησης - αναβάθμισης. Αναλυτικότερα από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσα Rating: 0

Κλείνουν ξανά οι σήραγγες στα Τέμπη

Κλείνουν ξανά οι σήραγγες στα Τέμπη

Κλείνουν ξανά οι σήραγγες στα Τέμπη προκειμένου να γίνουν εργασίες συντήρησης – αναβάθμισης.

Αναλυτικότερα από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας ανακοινώνεται ότι, ύστερα από απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λάρισας, λόγω εκτέλεσης εργασιών συντήρησης – αναβάθμισης στις σήραγγες Τ1 & Τ2 επί του αυτοκινητοδρόμου Α.Θ.Ε., στο τμήμα από Ευαγγελισμό μέχρι το νοτιότερο άκρο του ανισόπεδου κόμβου Πλαταμώνα, σήμερα Τετάρτη 16 Μαΐου και από ώρα 22:00΄ έως ώρα 06:00΄ της επομένης, καθώς και την Τρίτη 22 Μαΐου από ώρα 22:00΄ έως ώρα 06:00΄ της επομένης, απαγορεύεται:

Η κυκλοφορία όλων των οχημάτων και στις δύο κατευθύνσεις του αυτοκινητόδρομου Α.Θ.Ε. κατά μήκος των σηράγγων Τ1 & Τ2, στο τμήμα από Ευαγγελισμό (νέα χ/θ 377+150) έως το νοτιότερο άκρο του ανισόπεδου κόμβου Πλαταμώνα (χ/θ (400+265) καθώς και η είσοδος όλων των οχημάτων στον αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε., από τον ημικόμβο Ραψάνης με κατεύθυνση προς Αθήνα.

Κατά τη διάρκεια της απαγόρευσης, η κυκλοφορία των οχημάτων και για τις δύο κατευθύνσεις (Αθήνα – Θεσσαλονίκη), θα πραγματοποιείται από την Π.Ε.Ο. Αθηνών – Θεσσαλονίκης (υφιστάμενη εθνική οδός Ευαγγελισμού – Λεπτοκαρυάς, μέσω της Κοιλάδας των Τεμπών) και συγκεκριμένα από τον ανισόπεδο κόμβο Ευαγγελισμού (νέα χ/θ 377+150) έως τα διοικητικά όρια των Περιφερειακών Ενοτήτων Λάρισας – Πιερίας.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή