Κλείνουν τους πομπούς της ΕΡΤ; Reviewed by Momizat on . Εχει βουίξει το διαδίκτυο, ότι ίσως αύριο, Τετάρτη, να έχει ολοκληρωθεί μια «επιχείρηση» να κλείσουν όλοι οι πομποί των περιφερειακών σταθμών της ΕΡΤ. Η πληροφο Εχει βουίξει το διαδίκτυο, ότι ίσως αύριο, Τετάρτη, να έχει ολοκληρωθεί μια «επιχείρηση» να κλείσουν όλοι οι πομποί των περιφερειακών σταθμών της ΕΡΤ. Η πληροφο Rating: 0

Κλείνουν τους πομπούς της ΕΡΤ;

Κλείνουν τους πομπούς της ΕΡΤ;

Εχει βουίξει το διαδίκτυο, ότι ίσως αύριο, Τετάρτη, να έχει ολοκληρωθεί μια «επιχείρηση» να κλείσουν όλοι οι πομποί των περιφερειακών σταθμών της ΕΡΤ.

Η πληροφορία μεταδόθηκε από τη σελίδα ertopen.com, δηλαδή τη σελίδα που συντηρούν οι απολυμένοι της ΕΡΤ. Σύμφωνα με τα όσα αναγράφτηκαν, το πρωί, όταν τελείωσε η εκπομπή «Πρωινή Ενημέρωση», που μεταδόθηκε από το στούντιο που βρίσκεται στο νησί, έπεσε «μαύρο». Λίγη ώρα μετά, αναρτήθηκε μια ανακοίνωση, που έλεγε ότι Σε εξέλιξη βρίσκεται πανελλαδική επιχείρηση κλεισίματος των πομπών των περιφερειακών σταθμών της ΕΡΤ, από τεχνικούς της ΔΤ. Ήδη, νωρίτερα  «έπεσε» ο πομπός της Κέρκυρας και πληροφορίες αναφέρουν ότι έπεται της Κρήτης. Η εντολή, όπως φαίνεται, είναι να έχουν «πέσει» όλοι οι πομποί μέχρι αύριο».

Αργότερα, αναρτήθηκαν τα εξής:

«Τελευταίες πληροφορίες από τους συναδέλφους στην Κέρκυρα επιβεβαιώνουν πως η εκπομπή, για την ώρα τουλάχιστον, αποκαταστάθηκε. Βρισκόμαστε σε επαγρύπνηση – και, φυσικά, κρατάμε κι ορισμένα «κρυφά χαρτιά», για όταν χρειαστεί…».

Είναι προφανές ότι κάτι συμβαίνει. Θα φανεί σήμερα και τις επόμενες ημέρες, το τι ακριβώς.

Θανάσης Μιχαλάκης

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή