Κλειστά από Πέμπτη τα γραφεία της Μητρόπολης Τρίκκης και Σταγών Reviewed by Momizat on . Κλειστά θα είναι τα γραφεία της Μητρόπολης Τρίκκης και Σταγών για δυο εβδομάδες, προκειμένου να πάρουν άδεια οι εργαζόμενοι στα γραφεία της. Σύμφωνα με ανακοίνω Κλειστά θα είναι τα γραφεία της Μητρόπολης Τρίκκης και Σταγών για δυο εβδομάδες, προκειμένου να πάρουν άδεια οι εργαζόμενοι στα γραφεία της. Σύμφωνα με ανακοίνω Rating: 0

Κλειστά από Πέμπτη τα γραφεία της Μητρόπολης Τρίκκης και Σταγών

Κλειστά από Πέμπτη τα γραφεία της Μητρόπολης Τρίκκης και Σταγών

Κλειστά θα είναι τα γραφεία της Μητρόπολης Τρίκκης και Σταγών για δυο εβδομάδες, προκειμένου να πάρουν άδεια οι εργαζόμενοι στα γραφεία της.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Ι. Μητρόπολης Τρίκκης και Σταγών «Γίνεται γνωστόν ότι τα Γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως, επί της οδού Απόλλωνος 19, θα παραμείνουν κλειστά, κατά το διάστημα, από Πέμπτη 14 Αυγούστου 2014 έως και Παρασκευή 29 Αυγούστου 2014, προκειμένου να δυνηθή το εργαζόμενο εν τοις Γραφείοις προσωπικό να λάβη την κανονική του άδεια.

Μόνον έκτακτες περιπτώσεις εκδόσεως Αδειών Γάμων ή Πιστοποιητικών Ελευθερογαμίας θα εξυπηρετούνται εις το Γραφείον του Ιερού Ναού Αγίου Αθανασίου Αγίας Μονής Τρικάλων από τον Εφημέριο, Πρωτοπρεσβύτερο Κωνσταντίνο Σαγάνη. Τηλέφωνο επικοινωνίας 2431027805».

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή