"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

17.2 C
Trikala

Κλειστά τα καταστήματα λόγω της μεταφοράς της αργίας της Πρωτομαγιάς – Ποια λειτουργούν

lafarm

Σχετικά άρθρα

Κλειστά θα παραμείνουν και σήμερα Τρίτη του Πάσχα -λόγω της μεταφοράς της αργίας της Πρωτομαγιάς– τα εμπορικά καταστήματα και τα σούπερ μάρκετ, ωστόσο κάποια καταστήματα θα είναι και σήμερα ανοιχτά.

Κλειστά θα είναι σήμερα Τρίτη 7 Μαΐου τα καταστήματα, τα σούπερ μάρκετ της χώρας, η λαϊκή αγορά λόγω της μεταφοράς της αργίας της Πρωτομαγιάς, ωστόσο από αύριο θα λειτουργούν κανονικά.

Υπενθυμίζεται πως η Πρωτομαγιά έπεφτε φέτος κανονικά ημέρα Τετάρτη ωστόσο αυτή μεταφέρθηκε με απόφαση του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης για την Τρίτη του Πάσχα στις 7 Μαΐου 2024 λόγω του ότι η 1η Μαΐου συνέπιπτε με ημέρα της μεγάλης Εβδομάδας.

«Η απόφαση για τη μετάθεση της αργίας της Πρωτομαγιάς την Τρίτη του Πάσχα ελήφθη προκειμένου να μην διαταραχθεί η οικονομική δραστηριότητα της αγοράς σε μια περίοδο σημαντική για το εμπόριο και τους καταναλωτές. Η απόφαση αυτή υπενθυμίζει τη σπουδαιότητα της ημέρας αυτής. Μιας ημέρας που λειτουργεί ως εφαλτήριο σκέψης και δράσης ώστε να βελτιωθεί ο εργασιακός βίος των πολιτών» είχε αναφέρει πρόσφατα σε ανακοίνωση του το υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης για την Πρωτομαγιά.

Σήμερα Τρίτη του Πάσχα θα είναι ανοιχτά τα βενζινάδικα, οι φούρνοι, τα ζαχαροπλαστεία και τα μίνι μάρκετ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης