Κλειστή την Πέμπτη η σήραγγα Κνημίδος στην ΠΑΘΕ Reviewed by Momizat on . Με στόχο τη διαρκή βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών και γνώμονα το μέγιστο δυνατό επίπεδο οδικής ασφάλειας, η Νέα Οδός στις 10 Απριλίου 2014 θα πραγματοποιήσε Με στόχο τη διαρκή βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών και γνώμονα το μέγιστο δυνατό επίπεδο οδικής ασφάλειας, η Νέα Οδός στις 10 Απριλίου 2014 θα πραγματοποιήσε Rating: 0

Κλειστή την Πέμπτη η σήραγγα Κνημίδος στην ΠΑΘΕ

Κλειστή την Πέμπτη η σήραγγα Κνημίδος στην ΠΑΘΕ

Με στόχο τη διαρκή βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών και γνώμονα το μέγιστο δυνατό επίπεδο οδικής ασφάλειας, η Νέα Οδός στις 10 Απριλίου 2014 θα πραγματοποιήσει Άσκηση Ετοιμότητας πλήρους κλίμακας, στον αυτοκινητόδρομο ΠΑΘΕ και πιο συγκεκριμένα εντός της σήραγγας Κνημίδος (παράκαμψη Αγίου Κωνσταντίνου και Καμένων Βούρλων Φθιώτιδας).

Η άσκηση θα πραγματοποιηθεί με τη συμμετοχή στελεχών της εταιρίας μας, της τροχαίας αυτοκινητοδρόμων, του ΕΚΑΒ και της πυροσβεστικής υπηρεσίας.

Κατά τη διάρκεια διεξαγωγής της άσκησης και πιο συγκεκριμένα από τις 08:00 έως τις 14:00, θα πραγματοποιηθεί πλήρης αποκλεισμός του κλάδου κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Αθήνα, διάστημα κατά το οποίο η κυκλοφορία θα εκτρέπεται στο παλιό οδικό δίκτυο (περιφερειακός Αγίου Κωνσταντίνου – Καμένων Βούρλων).

Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των διερχομένων.

Η Νέα οδός, ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους διερχόμενους οδηγούς να ακολουθούν πιστά την ειδική σήμανση και τις υποδείξεις της Τροχαίας.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή