Κλεφτοπόλεμος με το κάπνισμα στα Τρίκαλα Reviewed by Momizat on . O κλεφτοπόλεμος και το ,,κυνήγι του ποντικιού και γάτας,,μεταξύ ελέγχων και  ιδιοκτητών καταστημάτων συνεχίζεται στα Τρίκαλα . Από την πλευρά του ο πρόεδρος του O κλεφτοπόλεμος και το ,,κυνήγι του ποντικιού και γάτας,,μεταξύ ελέγχων και  ιδιοκτητών καταστημάτων συνεχίζεται στα Τρίκαλα . Από την πλευρά του ο πρόεδρος του Rating: 0

Κλεφτοπόλεμος με το κάπνισμα στα Τρίκαλα

Κλεφτοπόλεμος με το κάπνισμα στα Τρίκαλα

O κλεφτοπόλεμος και το ,,κυνήγι του ποντικιού και γάτας,,μεταξύ ελέγχων και  ιδιοκτητών καταστημάτων συνεχίζεται στα Τρίκαλα .

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιχάλης Λάππας θεωρεί πως ” γελοιοποιεί την ίδια την πρόθεση αυτών των επαγγελματιών να συμβάλουν στην αντικαπνιστική εκστρατεία όταν μάλιστα με στοιχεία πλέον(Πανελλήνια στατιστική έρευνα ) σχεδόν το 80% ζητά την αυστηρή εφαρμογή του Νόμου”. 

Από την πλευρά τους οι καταστηματάρχες ανταπαντούν : “δεν θα πληρώσουµε τώρα και τσιγαρόσηµο.Αν θέλουν άνεργους τους υπαλλήλους µας, θα τους έχουν. Ούτως ή άλλως είµαστε χαµένοι από χέρι, αφού είναι θέµα χρόνου το πότε θα κλείσουµε”. 

«Η λύση δεν είναι τέτοιου είδους µέτρα – υποστηρίζει καταστηματάρχης της Ασκληπιού –  θα έπρεπε να δίνεται η δυνατότητα σε κάθε καταστηµατάρχη να αποφασίσει για το µαγαζί του, αν θέλει να είναι καπνιζόντων ή µη. Μετά θα αποφάσιζε ο κόσµος»

 

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή