Κλοπή στο Περιφερειακό Ιατρείο Αμπελώνα Reviewed by Momizat on .   Μια δυσάρεστη έκπληξη επιφύλασσε το σημερινό πρωινό στους εργαζόμενους του Περιφερειακού Ιατρείου Αμπελώνα, καθώς άγνωστοι εισέβαλαν στο ιατρείο (μάλλον   Μια δυσάρεστη έκπληξη επιφύλασσε το σημερινό πρωινό στους εργαζόμενους του Περιφερειακού Ιατρείου Αμπελώνα, καθώς άγνωστοι εισέβαλαν στο ιατρείο (μάλλον Rating: 0

Κλοπή στο Περιφερειακό Ιατρείο Αμπελώνα

Κλοπή στο Περιφερειακό Ιατρείο Αμπελώνα

 

Μια δυσάρεστη έκπληξη επιφύλασσε το σημερινό πρωινό στους εργαζόμενους του Περιφερειακού Ιατρείου Αμπελώνα, καθώς άγνωστοι εισέβαλαν στο ιατρείο (μάλλον τις βραδυνές ώρες της Τρίτης) παραβιάζοντας την πίσω πόρτα και πήραν τους 3 φορητούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές (laptop) μάρκας compaq και h/p με τους οποίους γινόταν η ηλεκτρονική συνταγογράφηση.
Aμέσως ειδοποιήθηκε η αστυνομία η οποία καταφθάνοντας στο ιατρείο, έκανε καταγραφή του συμβάντος και λίγο αργότερα η υπηρεσία σήμανσης έλεγχο του χώρου και λήψη αποτυπωμάτων για τον πιθανό εντοπισμό των δραστών.
Για το συμβάν ενημερώθηκε και το Κ.Υ.Τυρνάβου, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες για την αντικατάστταση του εξοπλισμού που κλάπηκε, χωρίς τον οποίο καθίσταται δυσχερής η εξυπηρέτηση του κόσμου του Αμπελώνα.
Αξίζει να σημειωθεί, ότι πέραν της όποιας υλικής αξίας του κλαπέντος υλικού και των προβλημάτων που θα δημιουργήσει η απώλεια αυτή στην λειτουργία του ιατρείου, πολύ μεγάλης σημασίας είναι και το ότι μαζί με τους υπολογιστές χάθηκαν και δεδομένα (ευτυχώς όχι προσβάσιμα στον καθένα) που ήταν πολύτιμα εργαλεία για την παρακολούθηση των ασθενών και τη γενικότερη εξυπηρέτησή τους.
Είναι αυτονόητο πως όποιος γνωρίζει το οτιδήποτε που πορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό των δραστών και του υλικού θα ήταν χρήσιμο να ενημερώσει την αστυνομία…

Αφήστε το σχόλιο σας