ΚΝΕ: Καταδικάζουμε κατάφωρα την σφαγή του Παλαιστινιακού λαού Reviewed by Momizat on . Η Κομμουνιστική Νεολαία Ελλάδας καταγγέλλει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο την ένταση της επιθετικότητας του Ισραηλινού κράτους ενάντια στον Παλαιστινιακό λαό. Η Κομμουνιστική Νεολαία Ελλάδας καταγγέλλει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο την ένταση της επιθετικότητας του Ισραηλινού κράτους ενάντια στον Παλαιστινιακό λαό. Rating: 0

ΚΝΕ: Καταδικάζουμε κατάφωρα την σφαγή του Παλαιστινιακού λαού

ΚΝΕ: Καταδικάζουμε κατάφωρα την σφαγή του Παλαιστινιακού λαού

Η Κομμουνιστική Νεολαία Ελλάδας καταγγέλλει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο την ένταση της επιθετικότητας του Ισραηλινού κράτους ενάντια στον Παλαιστινιακό λαό.

Καταδικάζουμε τις αεροπορικές επιδρομές που συνεχίζονται στη Λωρίδα της Γάζας, τις προετοιμασίες για χερσαίες επιχειρήσεις στα Παλαιστινιακά εδάφη.

Υπογραμμίζουμε τις βαριές ευθύνες της πολιτικής ΕΕ και ΗΠΑ, που ενθαρρύνουν την εγκληματική δράση του Ισραηλινού κράτους, εξισώνοντας τους θύτες με τα θύματα.

Η ελληνική κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, αλλά και οι κυβερνήσεις των άλλων κρατών μελών της ΕΕ, που αναβαθμίζουν με διάφορους τρόπους τις πολιτικές, οικονομικές και στρατιωτικές σχέσεις με το Ισραηλινό κράτος, που διοργανώνουν από κοινού στρατιωτικές ασκήσεις με τις Ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις, έχουν βαριές ευθύνες για το συνεχιζόμενο έγκλημα σε βάρος του παλαιστινιακού λαού και της νεολαίας του.

Η ΚΝΕ καλεί την νεολαία της εργατικής τάξης και των φτωχών λαϊκών στρωμάτων της Ελλάδας να εκφράσει την διεθνιστική της αλληλεγγύη προς τον παλαιστινιακό λαό και τη νεολαία του που βρίσκεται στο στόχαστρο της ιμπεριαλιστικής επιθετικότητας, στο έδαφος των γενικότερων ιμπεριαλιστικών σχεδιασμών που υπάρχουν και προωθούνται στην περιοχή της Μέσης Ανατολής και της Ανατολικής Μεσογείου.

Απαιτούμε:

· Να σταματήσουν άμεσα οι συνεχιζόμενες αεροπορικές επιδρομές ενάντια στο λαό της Παλαιστίνης.

· Να αποχωρήσει ο ισραηλινός στρατός κατοχής και οι έποικοι από τα κατεχόμενα παλαιστινιακά εδάφη.

· Να απελευθερωθούν όλοι οι πολιτικοί κρατούμενοι από τις ισραηλινές φυλακές και να επιστρέψουν όλοι οι Παλαιστίνιοι στις εστίες τους.

· Να ακυρωθούν τα στρατιωτικά γυμνάσια και όλες οι συμφωνίες στρατιωτικής συνεργασίας με το Ισραήλ.

· Ανεξάρτητο Παλαιστινιακό κράτος στα σύνορα του 1967, με πρωτεύουσα την ανατολική Ιερουσαλήμ

 

Τ.Σ Τρικάλων της ΚΝΕ

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή