ΚΝΕ προς Τσίπρα: «Έφτασες, φίλε, δεύτερος!»… (Video) Reviewed by Momizat on . «Έφτασες φίλε δεύτερος» λένε τα μέλη της ΚΝΕ στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, συγκρίνοντάς τον με τον πρώην πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου. Στο νέο σατιρικό «Έφτασες φίλε δεύτερος» λένε τα μέλη της ΚΝΕ στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, συγκρίνοντάς τον με τον πρώην πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου. Στο νέο σατιρικό Rating: 0

ΚΝΕ προς Τσίπρα: «Έφτασες, φίλε, δεύτερος!»… (Video)

ΚΝΕ προς Τσίπρα: «Έφτασες, φίλε, δεύτερος!»… (Video)
«Έφτασες φίλε δεύτερος» λένε τα μέλη της ΚΝΕ στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, συγκρίνοντάς τον με τον πρώην πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου.

Στο νέο σατιρικό βιντεάκι της ΚΝΕ προβάλλεται ένα απόσπασμα της ομιλίας του επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο Φεστιβάλ της Νεολαίας τους ΣΥΡΙΖΑ στις 5 Οκτωβρίου, όπου ο κ. Τσίπρας είχε διηγηθεί τα όσα του είχε πει μία γυναίκα, ότι «τα μισά να κάνετε από όσα είπατε στη Θεσσαλονίκη εγώ θα είμαι ευχαριστημένη».

Στη συνέχεια προβάλλουν ένα απόσπασμα από τα όσα είχε πει σε μια συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου το 2010 ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου διηγούμενος τα όσα του είπε ένας συνταξιούχος, πως «για την πατρίδα θα θυσιάσει και τον μισθό του».

«Συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ τσακώνονται ποιος θα μοιράσει τα περισσότερα ψίχουλα», σχολιάζει η ΚΝΕ.

 

Δείτε το βίντεο:
https://www.youtube.com/watch?v=IdflnvA8Tus

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή