Κοδέλας, Χατζηλάμπρου, Σωτηρίου διαχωρίζουν τη θέση τους από τον Λαφαζάνη Reviewed by Momizat on . «Να διευκρινίσουμε ότι δεν έχουμε συνυπογράψει όπως φέρεται, την ίδρυση νέου κόμματος» τονίζουν με κοινή τους δήλωση, Δημήτρης Κοδέλας, Ελένη Σωτηρίου και Βασίλ «Να διευκρινίσουμε ότι δεν έχουμε συνυπογράψει όπως φέρεται, την ίδρυση νέου κόμματος» τονίζουν με κοινή τους δήλωση, Δημήτρης Κοδέλας, Ελένη Σωτηρίου και Βασίλ Rating: 0

Κοδέλας, Χατζηλάμπρου, Σωτηρίου διαχωρίζουν τη θέση τους από τον Λαφαζάνη

Κοδέλας, Χατζηλάμπρου, Σωτηρίου διαχωρίζουν τη θέση τους από τον Λαφαζάνη

«Να διευκρινίσουμε ότι δεν έχουμε συνυπογράψει όπως φέρεται, την ίδρυση νέου κόμματος» τονίζουν με κοινή τους δήλωση, Δημήτρης Κοδέλας, Ελένη Σωτηρίου και Βασίλης Χατζηλάμπρου, βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που πρόσκεινται στην ΚΟΕ.

Συγκεκριμένα σε δήλωσή τους, αναφέρουν: «Με την ψήφιση του τρίτου μνημονίου, το βάθεμα του “καθεστώτος αποικίας χρέους” της χώρας και την κατάργηση / μετάλλαξη του ΣΥΡΙΖΑ κλείνει ένας κύκλος. Η κυβέρνηση και το Μαξίμου γκρέμισαν τις προσδοκίες για μια άλλη πορεία της χώρας.

Είναι προφανές από τη στάση μας ότι δεν στηρίζουμε ούτε τα μνημόνια, ούτε τη συνέχιση των μνημονιακών λογικών που εφαρμόζει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Η παραίτηση της κυβέρνησης και η προκήρυξη εκλογών, με τις ευλογίες των δανειστών – εκβιαστών, βασικό στόχο έχουν την εμπέδωση του μνημονιακού καθεστώτος και τη διάσωση, αναπαραγωγή και αναδιάταξη του πολιτικού προσωπικού που θα το υπηρετήσει.

Περισσεύουν η φαυλότητα, η μικροπολιτική και οι τακτικισμοί, σε ευθεία αντίθεση με την ανάγκη διεξόδου του λαού μας και της επιβίωσής του, τη στιγμή που στην κοινωνία έχει απλωθεί η απογοήτευση, η σύγχυση και ο αποπροσανατολισμός.

Τέλος, θέλουμε να διευκρινίσουμε ότι δεν έχουμε συνυπογράψει, όπως φέρεται, την ίδρυση νέου κόμματος.

Οι βουλευτές
Δημήτρης Κοδέλας, Αργολίδας
Ελένη Σωτηρίου, Αττικής
Βασίλης Χατζηλάμπρου, Αχαΐας»

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή