Κοιλάδα του Αχελώου: Διαφορετικές διακοπές, για κολύμπι στα… βουνά [εικόνες & βίντεο] Reviewed by Momizat on . Καθαρά και γάργαρα νερά που άλλοτε βάφονται με πράσινες και άλλοτε με μπλε αποχρώσεις, καταπράσινα δέντρα που προσφέρουν ονειρεμένους ίσκιους, πολιτισμός και ex Καθαρά και γάργαρα νερά που άλλοτε βάφονται με πράσινες και άλλοτε με μπλε αποχρώσεις, καταπράσινα δέντρα που προσφέρουν ονειρεμένους ίσκιους, πολιτισμός και ex Rating: 0

Κοιλάδα του Αχελώου: Διαφορετικές διακοπές, για κολύμπι στα… βουνά [εικόνες & βίντεο]

Κοιλάδα του Αχελώου: Διαφορετικές διακοπές, για κολύμπι στα… βουνά [εικόνες & βίντεο]

Καθαρά και γάργαρα νερά που άλλοτε βάφονται με πράσινες και άλλοτε με μπλε αποχρώσεις, καταπράσινα δέντρα που προσφέρουν ονειρεμένους ίσκιους, πολιτισμός και extreme δραστηριότητες. Κάπως έτσι θα μπορούσε να περιγραφεί η Κοιλάδα του Αχελώου σε δύο γραμμές.

Δεν είναι πάντα εύκολο να μιλήσεις για το κάλλος της φύσης και στην περίπτωση του Αχελώου αυτό ισχύει. Κάθε ταξιδιώτης που επιλέγει να περάσει το καλοκαίρι του εκεί, αφήνοντας νησιά και παραθαλάσσιες περιοχές, καταλαβαίνει με την πρώτη ματιά, με το πρώτο πάτημα σε τούτο τον τόπο ότι έκανε την καλύτερη επιλογή για τις διακοπές του.

Η Ελλάδα, το καλοκαίρι, δεν είναι μόνο τα νησιά, είναι και εκείνες οι περιοχές, όπως η Κοιλάδα του Αχελώου, που καλούν τους ταξιδιώτες να ζήσουν την περιπέτεια.

Πηγή: iefimerida.gr

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή