Κοινή δήλωση πρώην Βουλευτών της ΝΔ για τους μετανάστες Reviewed by Momizat on . Κοινή δήλωση των πρώην Βουλευτών της ΝΔ κ.κ Ηλία ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗ, Ιορδάνη ΤΖΑΜΤΖΗ, Παύλου ΒΟΓΙΑΤΖΗ Αθανάσιου ΝΤΑΒΛΟΥΡΟΥ, Ανδρέα ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑ, Δημήτριου ΣΑΜΠΑΖΙΩΤΗ, Ασ Κοινή δήλωση των πρώην Βουλευτών της ΝΔ κ.κ Ηλία ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗ, Ιορδάνη ΤΖΑΜΤΖΗ, Παύλου ΒΟΓΙΑΤΖΗ Αθανάσιου ΝΤΑΒΛΟΥΡΟΥ, Ανδρέα ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑ, Δημήτριου ΣΑΜΠΑΖΙΩΤΗ, Ασ Rating: 0

Κοινή δήλωση πρώην Βουλευτών της ΝΔ για τους μετανάστες

metanastes2315
Κοινή δήλωση των πρώην Βουλευτών της ΝΔ κ.κ Ηλία ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗ, Ιορδάνη ΤΖΑΜΤΖΗ, Παύλου ΒΟΓΙΑΤΖΗ Αθανάσιου ΝΤΑΒΛΟΥΡΟΥ, Ανδρέα ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑ, Δημήτριου ΣΑΜΠΑΖΙΩΤΗ, Ασημίνας ΣΚΟΝΤΡΑ, Γιάννη ΠΑΣΧΑΛΙΔΗ, Ευθύμιου ΚΑΡΑΝΑΣΙΟΥ

Με ιδιαίτερη ανησυχία παρακολουθεί η κοινή γνώμη, τα αυξημένα ρεύματα παρανόμων μεταναστών προς τη χώρα μας και ιδιαίτερα τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου.
Η ανησυχία επιτείνεται από την αμφίσημη στάση της Κυβέρνησης, πάνω στο κρίσιμο αυτό θέμα.
Δηλώσεις επί δηλώσεων, ατυχείς και επικίνδυνες προσεγγίσεις, από την αρμόδια υπουργό Μετανάστευσης, που βαφτίζει όλους τους παράνομους μετανάστες ….πρόσφυγες, είτε προέρχονται από εμπόλεμες περιοχές, είτε όχι.
Χωρίς να έχουν αλλάξει τα γεωπολιτικά και κοινωνικά δεδομένα τους δυόμισι τελευταίους μήνες, ο αριθμός των παρανόμων μεταναστών έχει πολλαπλασιαστεί.
Οι δηλώσεις περί ανοιχτών συνόρων, που ξεκίνησαν με την περιβόητη σύσκεψη, όπου δόθηκε η εντολή για τη ΜΗ σύλληψη των παρανόμως εισερχόμενων λαθρομεταναστών, όπως εξειδικεύθηκε στη γνωστή εγκύκλιο ΝΙΤΣΑ και οι συνεχείς υπομνήσεις , ότι η Ελλάδα είναι μια φιλόξενη και ανοιχτή χώρα, που δεν εμποδίζει την είσοδο, αλλά τουναντίον περιθάλπει τους …”παράτυπους μετανάστες”, έφερε τα ….αποτελέσματα της.
Να προσθέσουμε και τη σπουδή για κατάργηση των Κέντρων Προσωρινής Κράτησης Αλλοδαπών, την απελευθέρωση των κρατουμένων και οδήγησή τους, συνοδεία κρατικών οργάνων….,στο Κέντρο της Αθήνας, όπου …..λιάζονται, τότε αντιλαμβανόμαστε τη συνέχεια…
Καλούμε την Κυβέρνηση να σοβαρευθεί, να αντιληφθεί το μέγεθος των ευθυνών της και να πράξει ανάλογα….
Και οι αυστηροί έλεγχοι των χερσαίων και θαλάσσιων συνόρων να επανέλθουν και οι πιέσεις προς την Τουρκία να ενταθούν και το θέμα να τεθεί στο Συμβούλιο Κορυφής από τον Πρωθυπουργό της χώρας….
Δικαιούνται περίθαλψης και στήριξης όλοι οι κατατρεγμένοι της Γης, αλλά πόσους μπορεί να αντέξει η χώρα μας, στη σημερινή της κατάσταση…..
Και βέβαια ίσως άμεσα, θα πρέπει ο Πρωθυπουργός, να στείλει στη …..λιακάδα, την αρμόδια υπουργό Μετανάστευσης για άγνοια και ανικανότητα χειρισμού ενός τόσο σημαντικού θέματος.

Αφήστε το σχόλιο σας