Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος ορίστηκε ο Χρήστος Μπουκώρος με απόφαση του Πρωθυπουργού Reviewed by Momizat on . Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας ορίστηκε ο βουλευτής Μαγνησίας Ν.Δ. Χρήστος Μπουκώρος με απόφαση του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη.  Συ Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας ορίστηκε ο βουλευτής Μαγνησίας Ν.Δ. Χρήστος Μπουκώρος με απόφαση του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη.  Συ Rating: 0

Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος ορίστηκε ο Χρήστος Μπουκώρος με απόφαση του Πρωθυπουργού

Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος ορίστηκε ο Χρήστος Μπουκώρος με απόφαση του Πρωθυπουργού

Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας ορίστηκε ο βουλευτής Μαγνησίας Ν.Δ. Χρήστος Μπουκώρος με απόφαση του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη. 

Συγκεκριμένα,  μετά από σχετική απόφαση του πρωθυπουργού, Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος ορίζεται ο βουλευτής Αιτολωακαρνανίας, Σπήλιος Λιβανός και αναπληρωτές του οι βουλευτές Μαγνησίας Χρήστος Μπουκώρος, Β΄ Αθηνών Ζωή Ράπτη και Φωκίδας Γιάννης Μπούγας. 

fda7435e 4575 4eaf b426 908e2d2e6cac

Ευχαριστώ θερμά τον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη για την τιμή που μου έκανε να με ορίσει Κοινοβουλευτικό Εκπρόσωπο της κυβέρνησής μας. Πρόκειται για μια σημαντική θέση, μέσα από την οποία καλούμαι να προασπίσω το έργο της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας, που στόχο έχει τη σωστή διακυβέρνηση της χώρας και την κοινωνική της ευημερία. Θα καταβάλλω κάθε προσπάθεια για να είναι αυτή η θητεία η πιο παραγωγική του ελληνικού κοινοβουλίου, η πιο παραγωγική θητεία για την Ελλάδα και όλους τους Έλληνες.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή