Κοινωνική προσφορά της Ευξείνου Λέσχης Reviewed by Momizat on . Στη φιλανθρωπική εκδήλωση του Δήμου Τρικκαίων, η οποία διοργανώθηκε στο πνευματικό κέντρο το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2014, συμμετείχε με την ομάδα χορευτικών εμφ Στη φιλανθρωπική εκδήλωση του Δήμου Τρικκαίων, η οποία διοργανώθηκε στο πνευματικό κέντρο το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2014, συμμετείχε με την ομάδα χορευτικών εμφ Rating: 0

Κοινωνική προσφορά της Ευξείνου Λέσχης

Κοινωνική προσφορά της Ευξείνου Λέσχης

Στη φιλανθρωπική εκδήλωση του Δήμου Τρικκαίων, η οποία διοργανώθηκε στο πνευματικό κέντρο το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2014, συμμετείχε με την ομάδα χορευτικών εμφανίσεων της, η Εύξεινος Λέσχη Ποντίων και Μικρασιατών ν. Τρικάλων, δίνοντας για ακόμη…
μία φορά δυναμικά το παρόν σε παρόμοιες εκδηλώσεις που συνάδουν της ιστορίας της αλλά και του πολιτισμού των Ποντίων και των Μικρασιατών, που εκπροσωπεί.
Σκοπός των διήμερων εκδηλώσεων η συλλογή τροφίμων για το κοινωνικό παντοπωλείο της πόλης των Τρικάλων. Επιπλέον, λόγω του ιδιαίτερου μηνύματος της ημέρας, που ήταν αφιερωμένη στα παιδιά με νεοπλασματικές ασθένειες, η Εύξεινος Λέσχη αφιέρωσε την εμφάνιση της, στον αγώνα που δίνεται για την καταπολέμηση του παιδικού καρκίνου.
Υπό την καθοδήγηση του χοροδιδασκάλου της, κυρίου Αχιλλέα Λέρα, παρουσιάστηκαν χοροί και τραγούδια του Ευξείνου Πόντου, από την ομάδα χορευτικών εμφανίσεων και το παιδικό τμήμα του συλλόγου.
Το ΔΣ του συλλόγου δραττόμενο της ευκαιρίας, ευχαριστεί τους διοργανωτές της βραδυάς, για την δυνατότητα που έδωσαν στους συλλόγους της πόλης να μπορέσουν να συνδράμουν στην ανακούφιση των οικονομικά πληγέντων συμπολιτών μας.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή