Κοντά σε συμφωνία με Σχορτσανίτη οι Δαναοί Reviewed by Momizat on . Πολύ κοντά σε συμφωνία έχει έρθει η ομάδα των Δαναών με τον Αλέξανδρο Σχορτσανίτη, αδελφό του πρωταθλητή Ευρώπης και Διεθνή Έλληνα μπασκετμπολίστα Σοφοκλή Σχορτ Πολύ κοντά σε συμφωνία έχει έρθει η ομάδα των Δαναών με τον Αλέξανδρο Σχορτσανίτη, αδελφό του πρωταθλητή Ευρώπης και Διεθνή Έλληνα μπασκετμπολίστα Σοφοκλή Σχορτ Rating: 0

Κοντά σε συμφωνία με Σχορτσανίτη οι Δαναοί

Κοντά σε συμφωνία με Σχορτσανίτη οι Δαναοί

Ήδη με τις τελευταίες σημαντικές προσθήκες, το ρόστερ έχει ενισχυθεί με παίκτες που έχουν όλοι εμπειρίες από τις Εθνικές κατηγορίες, ενώ αναμένονται κάποιες κινήσεις ακόμη για  εξαιρετικές περιπτώσεις παικτών που θα έρθουν να κάνουν τη διαφορά. Από εκεί και πέρα μπαίνουμε στην τελική ευθεία για την έναρξη της προετοιμασίας μέσα στον Αύγουστο με τον προπονητή Γιώργο Κουρμέτζα να καταστρώνει τα πλάνα του με βάση το νέο σημαντικό υλικό που έχει στα χέρια του.

sxortsanitis_aleksandros1

Ο Αλέξανδρος Σχορτσανίτης, ο 22χρονος ύψους 1,97 power forward, μικρότερος αδερφός του “Big Sofo”

Ο Αλεξ, όπως και ο Σοφοκλής, γεννήθηκε στην Καβάλα και έμαθε μπάσκετ στην Θεσσαλονίκη. Πρωταθλητής παίδων και εφήβων σε πανελλήνια πρωταθλήματα με τον “Μαντουλίδη” (02-06) έχει συμμετοχές και στις αντίστοιχες εθνικές ομάδες (πρωτάθλημα Ευρώπης U16 το 2003 στην Ισπανία).

sxortsanitis_aleksandros2

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή