Κοντά στα προβλήματα των ανθρώπων της αγροτιάς ο Μιχάλης Ταμήλος! Reviewed by Momizat on . Ουσιαστικές ήταν οι συναντήσεις που είχε με ανθρώπους του μόχθου και της αγροτιάς ο βουλευτής της ΝΔ και εκ νέου υποψήφιος Μιχάλης Ταμήλος, κατά την περιοδεία τ Ουσιαστικές ήταν οι συναντήσεις που είχε με ανθρώπους του μόχθου και της αγροτιάς ο βουλευτής της ΝΔ και εκ νέου υποψήφιος Μιχάλης Ταμήλος, κατά την περιοδεία τ Rating: 0

Κοντά στα προβλήματα των ανθρώπων της αγροτιάς ο Μιχάλης Ταμήλος!

00000000000000000000000000000000000000000

Ουσιαστικές ήταν οι συναντήσεις που είχε με ανθρώπους του μόχθου και της αγροτιάς ο βουλευτής της ΝΔ και εκ νέου υποψήφιος Μιχάλης Ταμήλος, κατά την περιοδεία του στα χωριά του πρώην Δήμου Παραληθαίων.
Ο ίδιος έγινε αντικείμενο θερμών εκδηλώσεων αγάπης από τους απλούς ανθρώπους οι οποίοι ήθελαν να ακούσουν λόγια σταράτα και όχι ανέφικτες υποσχέσεις.
Από τους Σπαθάδες, τον Άγιο Νικόλαο, το Ρίζωμα, ως τον Πλάτανο, τη Ράξα, τη Σωτήρα και τη Λεπτοκαρυά, ο υποψήφιος βουλευτής άκουσε τα παράπονα και τις ανησυχίες του κόσμου και υποσχέθηκε και στη νέα κοινοβουλευτική περίοδο θα βρίσκεται κοντά τους, όπως άλλωστε το πράττει τα τελευταία χρόνια.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή