Κοντά στους ανθρώπους του μόχθου Reviewed by Momizat on . ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΣΤΗ ΛΑΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ Στη λαϊκή αγορά των Τρικάλων περιόδευσε το πρωί της Δευτέρας 12-05-2014 ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων Χρήστος Μιχαλάκης και ε ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΣΤΗ ΛΑΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ Στη λαϊκή αγορά των Τρικάλων περιόδευσε το πρωί της Δευτέρας 12-05-2014 ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων Χρήστος Μιχαλάκης και ε Rating: 0

Κοντά στους ανθρώπους του μόχθου

Κοντά στους ανθρώπους του μόχθου

ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΣΤΗ ΛΑΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Στη λαϊκή αγορά των Τρικάλων περιόδευσε το πρωί της Δευτέρας 12-05-2014 ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων Χρήστος Μιχαλάκης και εκ νέου υποψήφιος με το Συνδυασμό «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ». Συναντήθηκε με παραγωγούς και μικροπωλητές των λαϊκών αγορών και συνομίλησε με καταστηματάρχες και καταναλωτές.

«Στεκόμαστε δίπλα στους παραγωγούς και στηρίζουμε τους ανθρώπους του μόχθου» σημείωσε μεταξύ άλλων ο κ. Μιχαλάκης, ο οποίος να υπενθυμίσουμε ότι είχε αντιδράσει στις αλλαγές που  έφερνε το νομοσχέδιο για τις λαϊκές αγορές, στη αρχική του μορφή και είχε στείλει επιστολή στον Υπουργό προκειμένου να συμπεριληφθούν στο Νομοσχέδιο τα αιτήματα των παραγωγών και μικροπωλητών.

mixalakis_laiki1 mixalakis_laiki2

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή