Κοντά στους Αστυνομικούς και τους Πυροσβέστες ο Θανάσης Λιούτας Reviewed by Momizat on .   Θερμής υποδοχής έτυχε ο υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ. Θανάσης Λιούτας στην Αστυνομική Διεύθυνση και στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Τρικάλων. Στην Αστυνομική Δ   Θερμής υποδοχής έτυχε ο υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ. Θανάσης Λιούτας στην Αστυνομική Διεύθυνση και στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Τρικάλων. Στην Αστυνομική Δ Rating: 0

Κοντά στους Αστυνομικούς και τους Πυροσβέστες ο Θανάσης Λιούτας

 

lioytasΘερμής υποδοχής έτυχε ο υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ. Θανάσης Λιούτας στην Αστυνομική Διεύθυνση και στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Τρικάλων.

Στην Αστυνομική Διεύθυνση Τρικάλων, ο κ. Λιούτας συναντήθηκε με τον Διευθυντή κ. Αθανάσιο Γραβάνη, με στελέχη, καθώς και αστυνομικούς υπαλλήλους τους οποίους και συνεχάρη για το σημαντικό έργο που επιτελούν.  Δήλωσε ενεργός συμπαραστάτης στο έργο τους και υποστηρικτής των δίκαιων αιτημάτων των Ενώσεών τους.

Αμέσως μετά, ο κ. Λιούτας επισκέφθηκε την Πυροσβεστική Υπηρεσία Τρικάλων, όπου συναντήθηκε με τον Διοικητή της, Πύραρχο κ. Αντώνη Σπανό και Πυροσβέστες που τον υποδέχθηκε με ιδιαίτερη θέρμη. Ο υποψήφιος βουλευτής Τρικάλων τους συνεχάρη για το έργο τους και τους ευχαρίστησε για την υποδοχή τους.

00000000000000000000000000000000000

 

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή