Κοντά στους Παραγωγούς Λαϊκών Αγορών ο υποψήφιος ευρωβουλευτής Θανάσης Λιούτας Reviewed by Momizat on . Στο πλευρό των Παραγωγών Λαϊκών Αγορών βρέθηκε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Θανάσης Λιούτας ο οποίος συναντήθηκε με τους εκπροσώπους της Ομοσπ Στο πλευρό των Παραγωγών Λαϊκών Αγορών βρέθηκε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Θανάσης Λιούτας ο οποίος συναντήθηκε με τους εκπροσώπους της Ομοσπ Rating: 0

Κοντά στους Παραγωγούς Λαϊκών Αγορών ο υποψήφιος ευρωβουλευτής Θανάσης Λιούτας

Κοντά στους Παραγωγούς Λαϊκών Αγορών ο υποψήφιος ευρωβουλευτής Θανάσης Λιούτας

Στο πλευρό των Παραγωγών Λαϊκών Αγορών βρέθηκε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Θανάσης Λιούτας ο οποίος συναντήθηκε με τους εκπροσώπους της Ομοσπονδίας Θεσσαλίας τους περισσότερους από τους οποίους γνωρίζει από πολύ νέος όταν ξεκίνησε να δραστηριοποιείται στην παραγωγή αγροτικών προϊόντων.

Στη συνάντηση αναφέρθηκαν τα προβλήματα και οι δυσλειτουργίες που θα προκύψουν στις λαϊκές αγορές, με το νέο θεσμικό πλαίσιο, ενώ εκφράστηκαν και οι απόψεις των παραγωγών για τον τρόπο αντιμετώπισης των υφιστάμενων προβλημάτων.

Οι παραγωγοί έδωσαν στον μοναδικό υποψήφιο ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας στη Θεσσαλία υπόμνημα με τα αιτήματά τους, μεταξύ των οποίων ζητούν και τα εξής:

– Οι κληρώσεις να μην γίνονται κάθε πρώτη του έτους

– Να μην γίνεται ο διαχωρισμός παραγωγών και μικροπωλητών στις λαϊκές αγορές

– Να μην είναι εξοντωτικά τα πρόστιμα

– Να επιτρέπεται η μίσθωση αγρών σε όλη την επικράτεια για τους παραγωγούς

– Να μην περιορίζονται οι λαϊκές αγορές στις τρείς μέρες

– Η κατάργηση, η ίδρυση και η μετακίνηση λαϊκών αγορών, να περνά και από περιφερειακό συμβούλιο

– Οι βεβαιώσεις των τριμελών επιτροπών σε ότι αφορά τις καλλιέργειες να είναι στο Δήμο και όχι στην Περιφέρεια.

Ο κ. Λιούτας δεσμεύθηκε ότι θα θέσει άμεσα τα αιτήματά τους στο Υπουργείο Ανάπτυξης αναγνωρίζοντας ότι οι συνεχείς αλλαγές δυσχεραίνουν τη δουλειά τους τον μόχθο της οποίας γνωρίζει πολύ καλά και ο ίδιος από μικρό παιδί.

Αφήστε το σχόλιο σας