Κοντά στους τρικαλινούς η Μαρίνα Χρυσοβελώνη Reviewed by Momizat on .     Παρουσίαση υποψήφιων  Αντιπεριφερειαρχών     Συνεχίζονται οι περιοδείες της υποψήφιας περιφερειάρχης Θεσσαλίας κα Μαρίνα Χρυσοβελώνη στο νομό μας     Παρουσίαση υποψήφιων  Αντιπεριφερειαρχών     Συνεχίζονται οι περιοδείες της υποψήφιας περιφερειάρχης Θεσσαλίας κα Μαρίνα Χρυσοβελώνη στο νομό μας Rating: 0

Κοντά στους τρικαλινούς η Μαρίνα Χρυσοβελώνη

Κοντά στους τρικαλινούς η Μαρίνα Χρυσοβελώνη

 

 

Παρουσίαση υποψήφιων  Αντιπεριφερειαρχών    


Συνεχίζονται οι περιοδείες της υποψήφιας περιφερειάρχης Θεσσαλίας κα Μαρίνα Χρυσοβελώνη στο νομό μας με στόχο την όσο μεγαλύτερη επαφή και επικοινωνία με τους κατοίκους του νομού.

Αυτή την Παρασκευή 11 Απριλίου μαζί με τον υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων κ. Στυλιανό Λάσκο και τους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους του συνδυασμό : «Θεσσαλία, η γη μας!»  θα περιοδεύσουν στα εξής χωριά

7.00: Διάσελο

7.30: Αχλαδοχώρι

8.00: Γριζάνο

8.40: Παναγίτσα

9.00: Γεωργανάδες

 

 Παρουσίαση αντιπεριφερειαρχών

Τους υποψήφιους αντιπεριφερειάρχες στους τέσσερις Νομούς της Θεσσαλίας θα παρουσιάσει την Παρασκευή 11 Απριλίου 2014 η υποψήφια Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κα. Μαρίνα Χρυσοβελώνη, επικεφαλής του συνδυασμού «Θεσσαλία, η Γη μας».

Η παρουσίαση θα γίνει ώρα 13:00, στην αίθουσα συνεδριάσεων του κτιρίου της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας, στον 3ο όροφο.

Η υποψήφια Περιφερειάρχης Θεσσαλίας και οι τέσσερις υποψήφιοι αντιπεριφερειάρχες θα δώσουν τις βασικές τους θέσεις για την Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση και την περιφέρεια της Θεσσαλίας.

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή