"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

24.5 C
Trikala

Κοντός Ψαλτης : Aλληλούϊα

lafarm

Σχετικά άρθρα

Κοντός ψαλμός, αλληλούϊα,μέ απλά λόγια-τα λόγια είναι περιττά, όπου νάναι θα φανεί η σκληρή πραγματικότητα.

Ο κοντός ψάλτης όμως,άλλα βλέπει,γι αυτό θα τα ψάλλει κανονικά.

Ο κ.Μητσοτάκης, επισκέφθηκε τήν Θεσσαλία μετά την καταστροφή, υποσχέθηκε γενναία Κρατική Αρωγή,για την ανοικοδόμηση της πολύπαθης περιοχής.Ά,παρά λίγο θα το ξέχναγα,έχοντας την επενδυτική βαθμίδα παρά πόδας.

 

Κι αναρωτήθηκα,τι θέλει να πεί ο ποιητής,με την επενδυτική βαθμίδα πάρα πόδας!!!. Τόμαθα,τρείς μέρες αργότερα,από την Θεσσαλονίκη.

 

Ο Πρωθυπουργός εκέκραξε, χαίρε κεχαριτωμένη δημοσιονομική σταθερότητα,δεν πρόκειται να σε διακινδυνεύσω.

 

Ο προϋπολογισμός δεν μπορεί να καλύπτει,όλες τις ζημιές,από φυσικές καταστροφές.καί για νά μήν κατηγορηθεί,ότι δεν έχει και προτάσεις,τό πέταξε το παραμύθι:η λύση βρίσκεται στην ιδιωτική ασφάλιση,όσοι περισσότεροι ασφαλίζεστε,τόσο λιγώτερο τα ασφάλιστρα (μεγαλοφυές!!!κατ´ευθείαν βγαλμένο από το Χάρβαντ).

Πρόσφυγα,στον ίδιο Σου τόν τόπο,Θεσσαλέ,καταλαβαίνεις τί σε περιμένει.
Και γιατί κ.Μητσοτάκη μας,δεν κινδύνεψε η δημοσιονομική σταθερότητα,από τά 60 δίς που έδωσες στόν κορωνοϊό(μόνο 12 δίς πήγαν στους εργαζόμενους!!),από τα 10 δίς,μόνο για το 2022,στούς παρόχους της ενέργειας?Από τα λίγα δίς για την ανασυγκρότηση της Θεσσαλίας θα κινδυνεύσει?

 

Ή πιστεύεις με την θυσία του μόσχου του σιτευτού(μέχρι πρίν λίγο,του Αγοραστού ) που τον παρέδωσες στην πυρά, των μεγάλων καναλιών, θά ξεμπλέξεις?

Τώρα τι μούρθε στό μυαλό,αυτό που μούλεγε η γιαγιά μου:το παιδί άν δεν κλάψει, δεν θα φάει,αυτό δεν είναι γιά έναν κοντό ψάλτη.

 

Είναι γιά άλλους!.Ανώτερους,κάτι άλλο ,δεν ξέρω,και δεν θέλω να λέω πράγματα που δεν ξέρω!.

            Τρίκαλα 20/9/23.  ο κοντός ψάλτης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης