Κοπές πίτας εκπαιδευτικών στην Καλαμπάκα Reviewed by Momizat on . Δύο κοπές πιτών θα πραγματοποιηθούν για τους εκπαιδευτικούς ΠΕ: 1. Κοπή πίτας Σχολικών Συμβούλων Π.Ε. Τρικάλων Τη Δευτέρα, 10/02/2014 και 12.00 το μεσημέρι, στο Δύο κοπές πιτών θα πραγματοποιηθούν για τους εκπαιδευτικούς ΠΕ: 1. Κοπή πίτας Σχολικών Συμβούλων Π.Ε. Τρικάλων Τη Δευτέρα, 10/02/2014 και 12.00 το μεσημέρι, στο Rating: 0

Κοπές πίτας εκπαιδευτικών στην Καλαμπάκα

Κοπές πίτας εκπαιδευτικών στην Καλαμπάκα

Δύο κοπές πιτών θα πραγματοποιηθούν για τους εκπαιδευτικούς ΠΕ:
1. Κοπή πίτας Σχολικών Συμβούλων Π.Ε. Τρικάλων
Τη Δευτέρα, 10/02/2014 και 12.00 το μεσημέρι, στο Γραφείο της Σχολικής Συμβούλου της 4ης Περιφέρειας Π.Ε. Τρικάλων και Συντονίστριας των Σχολικών Συμβούλων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων, Ιωαννίνων 95 (Ξυλογλυπτική Σχολή Καλαμπάκας), θα γίνει κοπή πίτας των Σχολικών Συμβούλων των Περιφερειών Δημοτικής Εκπαίδευσης 1ης, 2ης, 3ης, 4ης, 5ης και της 31ης Περιφέρειας Προσχολικής Αγωγής Τρικάλων.
2. Εκδήλωση – κοπή πίτας
Η Σχολική Σύμβουλος της 4ης Περιφέρειας Π.Ε. Τρικάλων σε συνεργασία με τον Σύλλογο των Εκπαιδευτικών της Α/θμιας Εκπαίδευσης Καλαμπάκας διοργανώνουν εκδήλωση – κοπή πίτας την ερχόμενη Πέμπτη, 13/02/2014 και 12.00 το μεσημέρι, στην αίθουσα εκδηλώσεων της Ξυλογλυπτικής Σχολής Καλαμπάκας για τους Συνταξιούχους Εκπαιδευτικούς Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης, τους Διευθυντές των Σχολείων Α/θμιας Εκπαίδευσης της Περιφερείας μας, τους Διευθυντές των Σχολείων της Β/θμιας Εκπαίδευσης του Δήμου μας, τους Προέδρους των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων των Σχολείων του Δήμου μας και τους Εκπροσώπους των Τοπικών Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης.

Ιδιαίτερες προσκλήσεις δε θα σταλούν.
Παρακαλούνται οι Διευθυντές των Σχολείων να ενημερώσουν τους Προέδρους των Συλλόγων Γονέων και κηδεμόνων των σχολείων της πόλης μας.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή