Κοπή πίτας από τα Εκπαιδευτήρια ”ΑΘΗΝΑ” Reviewed by Momizat on . Μέσα σε μια ζεστή ατμόσφαιρα την Πέμπτη ο Σύλλογος Διδασκόντων των Εκπαιδευτηρίων “Αθηνά” καθώς και το προσωπικό του Σχολείου έκοψαν την πίτα τους στην παραδοσι Μέσα σε μια ζεστή ατμόσφαιρα την Πέμπτη ο Σύλλογος Διδασκόντων των Εκπαιδευτηρίων “Αθηνά” καθώς και το προσωπικό του Σχολείου έκοψαν την πίτα τους στην παραδοσι Rating: 0

Κοπή πίτας από τα Εκπαιδευτήρια ”ΑΘΗΝΑ”

0000
Μέσα σε μια ζεστή ατμόσφαιρα την Πέμπτη ο Σύλλογος Διδασκόντων των Εκπαιδευτηρίων “Αθηνά” καθώς και το προσωπικό του Σχολείου έκοψαν την πίτα τους στην παραδοσιακή ταβέρνα “Χάνι”.
0000
Ο Πρόεδρος του Σχολείου κ. Γκίμτσας Βασίλειος ευχήθηκε σε όλους καλή χρονιά, υγεία και δύναμη για να συνεχίσουν την καθημερινή προσπάθεια για την εύρυθμη λειτουργία του Σχολείου.
Επίσης, ευχαρίστησε τα μέλη των Συλλόγων γονέων και κηδεμόνων του Γυμνασίου και του Λυκείου για την ουσιαστική συνεργασία και τη βοήθεια τους σε κάθε καλλιτεχνική και πολιτιστική δραστηριότητα.
Τυχερή της βραδιάς,που βρήκε το φλουρί της βασιλόπιτας, ήταν η κα Λιακατή Λίνα, καθηγήτρια Αγγλικής Γλώσσας του Σχολείου.

00

000

00

000

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή