Κοπή πίτας από την “Επανεκκίνηση Τώρα” Reviewed by Momizat on . Την πρώτη μετά την ανάληψη των καθηκόντων της συνάντηση πραγματοποίησε το βράδυ της Παρασκευής η «Επανεκκίνηση Τώρα». Τα μέλη του συνδυασμού που κέρδισε στις δη Την πρώτη μετά την ανάληψη των καθηκόντων της συνάντηση πραγματοποίησε το βράδυ της Παρασκευής η «Επανεκκίνηση Τώρα». Τα μέλη του συνδυασμού που κέρδισε στις δη Rating: 0

Κοπή πίτας από την “Επανεκκίνηση Τώρα”

000

Την πρώτη μετά την ανάληψη των καθηκόντων της συνάντηση πραγματοποίησε το βράδυ της Παρασκευής η «Επανεκκίνηση Τώρα». Τα μέλη του συνδυασμού που κέρδισε στις δημοτικές εκλογές του 2014 στον Δήμο Τρικκαίων συναντήθηκαν μετά από πρόσκληση του επικεφαλής – και Δημάρχου πλέον -, κ. Δημήτρη Παπαστεργίου, στο κέντρο «Καταφύγιο» στη Λεπτοκαρυά , με αφορμή και την κοπή πίτας.
000
Μέσα σε εξαίρετο κλίμα, με πολύ κέφι, με χορό και ξεχωριστή, όμορφη διάθεση, για πρώτη φορά ο κ. Παπαστεργίου εξομολογήθηκε ότι είχε τρακ: επειδή ακριβώς επρόκειτο για τα πρόσωπα με τα οποία κινήθηκε σε ολόκληρο τον προεκλογικό αγώνα, υπήρχε συγκίνηση, μαζί με συσπείρωση. Εξάλλου, όπως ανέφερε ο ίδιος στην ομιλία του, ο συνδυασμός δεν σταματά να λειτουργεί, παραμένει ένα πολιτικό όργανο και σαφώς έχει λόγο και άποψη, χωρίς να επανεμφανίζεται μόνο στις εκλογές, αλλά ανά τακτά διαστήματα.
000
Μετά τις ευχές σε όλους, για το νέο έτος, η βραδιά κύλησε με το κέφι της ορχήστρας που επιμελήθηκε – και συμμετείχε – ο αντιδήμαρχος κ. Ηλίας Παπανικολάου, ενώ αρκετοί έδειξαν… αρετές στον χορό.
000

epanek5 epanek6 epanek7

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή