"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

14 C
Trikala

Κοπή Πίτας για τον ΣΟΧΤ.

lafarm

Σχετικά άρθρα

Ο νέος χρόνος ξεκινά με ιδιαίτερα δυναμικό τρόπο για τον ΣΟΧΤ καθώς οι ισχυρές χιονοπτώσεις δημιουργούν ιδανικές συνθήκες για χιονοδρομία και ορειβατικό σκι. Αυτές τις συνθήκες αξιοποίησαν τα μέλη το συλλόγου για να κόψουν την πρωτοχρονιάτικη πίτα στο ΧΚ Περτουλίου.

Picture
Τα παιδιά των ακαδημιών χιονοδρομίας και αναρρίχησης σε πρώτο πλάνο αλλά και πολλοί περήφανοι γονείς και μέλη των τμημάτων ορειβασίας και αναρρίχησης έδωσαν το παρόν.
Ο πρόεδρος του συλλόγου Χάρης Καλλιάρας τόνισε ότι το 2017 είναι μια χρονιά με προκλήσεις και όπως φαίνεται ο ΣΟΧΤ θα δυναμώσει και θα αναπτυχθεί ακόμη περισσότερο με νέα τμήματα αλλά και ιδιαίτερες δράσεις και πρωτοβουλίες. Ευχαρίστησε επίσης το Δήμο Τρικάλων και Πύλης για την άριστη συνεργασία όλα αυτά τα χρόνια για την χρήση των εγκαταστάσεων από τα τμήματα αναρρίχησης και χιονοδρομίας.

Picture
Οι τυχεροί ήταν πολλοί αφού πολλές είναι οι επιχειρήσεις που στηρίζουν διαχρονικά το σύλλογο. Τα δώρα για τα 4 τυχερά φλουριά προσέφεραν τα καταστήματα Woodland Κονδύλη 24 , WE RUN Πλατεία Δεσποτικού , Διαδρομές Ιεζεκιήλ 3, Καρδίτσα και Καταφύγιο Κόζιακα. Την εκδήλωση υποστήριξε η επιχείρηση “Διαλεχτό” ενώ και για το 2017 χρυσός χορηγός του ΣΟΧΤ είναι η “Υδρόγειος” ασφαλιστική.

Picture

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης