Κοπή Πίτας για τον ΣΟΧΤ. Reviewed by Momizat on . Ο νέος χρόνος ξεκινά με ιδιαίτερα δυναμικό τρόπο για τον ΣΟΧΤ καθώς οι ισχυρές χιονοπτώσεις δημιουργούν ιδανικές συνθήκες για χιονοδρομία και ορειβατικό σκι. Αυ Ο νέος χρόνος ξεκινά με ιδιαίτερα δυναμικό τρόπο για τον ΣΟΧΤ καθώς οι ισχυρές χιονοπτώσεις δημιουργούν ιδανικές συνθήκες για χιονοδρομία και ορειβατικό σκι. Αυ Rating: 0

Κοπή Πίτας για τον ΣΟΧΤ.

Κοπή Πίτας για τον ΣΟΧΤ.

Ο νέος χρόνος ξεκινά με ιδιαίτερα δυναμικό τρόπο για τον ΣΟΧΤ καθώς οι ισχυρές χιονοπτώσεις δημιουργούν ιδανικές συνθήκες για χιονοδρομία και ορειβατικό σκι. Αυτές τις συνθήκες αξιοποίησαν τα μέλη το συλλόγου για να κόψουν την πρωτοχρονιάτικη πίτα στο ΧΚ Περτουλίου.

Picture
Τα παιδιά των ακαδημιών χιονοδρομίας και αναρρίχησης σε πρώτο πλάνο αλλά και πολλοί περήφανοι γονείς και μέλη των τμημάτων ορειβασίας και αναρρίχησης έδωσαν το παρόν.
Ο πρόεδρος του συλλόγου Χάρης Καλλιάρας τόνισε ότι το 2017 είναι μια χρονιά με προκλήσεις και όπως φαίνεται ο ΣΟΧΤ θα δυναμώσει και θα αναπτυχθεί ακόμη περισσότερο με νέα τμήματα αλλά και ιδιαίτερες δράσεις και πρωτοβουλίες. Ευχαρίστησε επίσης το Δήμο Τρικάλων και Πύλης για την άριστη συνεργασία όλα αυτά τα χρόνια για την χρήση των εγκαταστάσεων από τα τμήματα αναρρίχησης και χιονοδρομίας.

Picture
Οι τυχεροί ήταν πολλοί αφού πολλές είναι οι επιχειρήσεις που στηρίζουν διαχρονικά το σύλλογο. Τα δώρα για τα 4 τυχερά φλουριά προσέφεραν τα καταστήματα Woodland Κονδύλη 24 , WE RUN Πλατεία Δεσποτικού , Διαδρομές Ιεζεκιήλ 3, Καρδίτσα και Καταφύγιο Κόζιακα. Την εκδήλωση υποστήριξε η επιχείρηση “Διαλεχτό” ενώ και για το 2017 χρυσός χορηγός του ΣΟΧΤ είναι η “Υδρόγειος” ασφαλιστική.

Picture

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή