Κοπή πίτας στο ΚΑΠΗ Πύλης Reviewed by Momizat on . Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 26 Ιανουαρίου η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας στο ΚΑΠΗ Πύλης  υπό τον πρωτοπρεσβύτερο π. Λάζαρο Σταυραντώνη. Την εκδήλωση τίμησαν Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 26 Ιανουαρίου η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας στο ΚΑΠΗ Πύλης  υπό τον πρωτοπρεσβύτερο π. Λάζαρο Σταυραντώνη. Την εκδήλωση τίμησαν Rating: 0

Κοπή πίτας στο ΚΑΠΗ Πύλης

Κοπή πίτας στο ΚΑΠΗ Πύλης

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 26 Ιανουαρίου η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας στο ΚΑΠΗ Πύλης  υπό τον πρωτοπρεσβύτερο π. Λάζαρο Σταυραντώνη.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Πύλης Κώστας Κουφογάζος, ο περιφερειακός σύμβουλος Γιώργος Τσίγκας, οι Αντιδήμαρχοι Πύλης Δημήτρης Καλλατζής και  Δημήτρης Μαγκούτης, ο π. Αντιδήμαρχος και δημοτικός σύμβουλος Γιάννης Κουτσονάσιος, , η πρόεδρος του ΟΚΠΑΔ Βαίτσα  Μπουροκώστα, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΠ Φώτης Θέος, ο Αντιπρόεδρος του ΟΚΠΑΔ Βασίλης Μπαλάς, ο πρόεδρος της Τ.Κ. Πύλης Θεόδωρος Κόφας και πλήθος μελών του ΚΑΠΗ Πύλης.

Ο Δήμαρχος Πύλης κ. Κουφογάζος εκτός τις καθιερωμένες ευχές  αναφέρθηκε στην ιδιόκτητη αίθουσα του Δήμου όπου στεγάζεται το ΚΑΠΗ αλλά και άλλες υπηρεσίες και έκανε μια αναφορά , παρά την οικονομική κρίση , στις παρεμβάσεις που έχουν γίνει από την δημοτική αρχή στον Καλλικρατικό Δήμο Πύλης  από το 2011 έως σήμερα.
(Από τον Δήμο Πύλης)

pyli2

pyli1

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή