Κοπή πίτας των Τρικαλινών Αστυνομικών Reviewed by Momizat on . Την Πρωτοχρονιάτικη πίτα τους έκοψαν το βράδυ της Παρασκευής τα μέλη του Επιτελείου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων. Την πίτα ευλόγησε ο Μητροπολίτης Τρίκκη Την Πρωτοχρονιάτικη πίτα τους έκοψαν το βράδυ της Παρασκευής τα μέλη του Επιτελείου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων. Την πίτα ευλόγησε ο Μητροπολίτης Τρίκκη Rating: 0

Κοπή πίτας των Τρικαλινών Αστυνομικών

Κοπή πίτας των Τρικαλινών Αστυνομικών

Την Πρωτοχρονιάτικη πίτα τους έκοψαν το βράδυ της Παρασκευής τα μέλη του Επιτελείου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων.

Την πίτα ευλόγησε ο Μητροπολίτης Τρίκκης & Σταγών κ. Χρυσόστομος, ο οποίος ευχαρίστησε την Α.Δ. Τρικάλων για τη σημαντική της βοήθεια στην τοπική κοινωνία.

Η "ΠΙΤΑ" ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Ευχές έδωσαν ο Αστυνομικός Διευθυντής Αθανάσιος Γραβάνης και ο Υποδιευθυντής Γεώργιος Σπηλιόπουλος, ενώ παρέστη σύσσωμη η τοπική ηγεσία των αστυνομικών υπαλλήλων, ο πρόεδρος Γιάννης Αναγνώστου, ο γενικός γραμματέας και ιστορικός πρόεδρος Αχιλλέας Γρηγορίου, ο εκπρόσωπος στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Λάμπρος Μητσικός κ.α..

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή