Την Πρωτοχρονιάτικη πίτα της έκοψε η ΔΑΚΕ Π. Ε. Τρικάλων στην ταβέρνα Κατώγι στα Μανάβικα παρουσία μελών και φίλων.
Την πίτα ευλόγησε ο Πρωτοσύγκελος της Ιεράς Μητρόπολης Τρίκκης Γαρδικίου και Πύλης Αλέξιος. Ο πρόεδρος της ΔΑΚΕ κ. Αρσένης Αθανάσιος αφού καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους, τους ευχαρίστησε για την παρουσία τους και ευχήθηκε σε όλους μια δημιουργική και ευλογημένη Χρονιά.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Διευθυντής Α/θμιας Εκ/σης Τρικάλων κ. Τρικάλης Χρήστος, οι Αιρετοί του ΚΥΣΠΕ κ. Αντωνιάδης Αναστάσιος και ΑΠΥΣΠΕ κ. Νάστος Γεώργιος, οι Σχολικοί σύμβουλοι Α/θμιας Εκ/σης κ. Παπανδρέου Δήμητρα και κ. Κοτρώτσιου Ευανθία, η πρόεδρος του ΣΕΠΕ Τρικάλων κ. Φίκα Αντωνία, ο πρόεδρος του ΣΕΠΕ Καλαμπάκας κ. Ντίνος Γεώργιος, ο Αναπληρωτής Γραμματέας του προγράμματος της Ν. Δ κ. Βλαχογιάννης Γεώργιος, ο πρόεδρος του Νομαρχιακού τμήματος της ΑΔΕΔΥ κ. Τσιμπίδας Ηλίας, και ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Τρικάλων κ. Κουτσονάσιος Ιωάννης.
Σε όλους αυτούς, όσοι κόβουν βασιλόπιτες στα μέσα Φεβρουαρίου, κάποιος πρέπει να μιλήσει για το Rexona…
Υ.Γ. Εδώ όμως πρέπει να γίνει μία εξαίρεση, λόγω της …ανωτέρου ευλογίας.
Μα τι σημαντικό γεγονός!!! Ευτυχώς που μας ενημέρωσαν γιατί αγωνιούσαμε!!!!βλέπεις τα πρόβατα δεν φεύγουν από το μεγάλο μαντρί!!!! εκεί μέχρι να βγει ο ήλιος από τη δύση!!!!