"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

10.8 C
Trikala

Κορίνα : H αξιοπρέπεια ως στάση ζωής

lafarm

Σχετικά άρθρα

Σε όλη μου την ζωή φρόντιζα να είμαι συνεπής ως προς τις αρχές και τις πράξεις μου. Η διαδρομή μου στο χώρο της κοινωνίας των ενεργών πολιτών, είναι αυτή που με έχει διδάξει ότι πάνω από όλα σημασία έχει το ίδιο το έργο, η ίδια η πράξη και η προσφορά που έχει σαν στόχο την κοινή ωφέλεια, το κοινό καλό και την εξυπηρέτηση του συνολικού έναντι του ατομικού συμφέροντος.

Για μένα η μεταπήδηση στην “πολιτική των πολιτικών”, δεν υπήρξε ποτέ αυτοσκοπός. Γιατί είμαι ήδη γεμάτη από την διαδρομή και το έργο μου στην “πολιτική των πολιτών.” Εκεί όπου χρειάζεται μονάχα αγάπη, ανιδιοτέλεια, διάθεση προσφοράς, με σεμνότητα και χαμηλούς τόνους χωρίς άσκοπες κινήσεις ανταγωνισμού, προσωπικής προβολής και κινήσεις ψεύτικου εντυπωσιασμού.

Προσκλήθηκα από τον Πρόεδρο της ΝΔ πριν 3 χρόνια να συμβάλλω με τις γνώσεις μου σε αυτή την κατεύθυνση είτε στον μόνιμο τόπο κατοικίας μου στην Αθήνα, είτε στην ιδιαίτερη Πατρίδα μου. Επέλεξα να δραστηριοποιηθώ στη γενέτειρα μου, θεωρώντας ότι ο Νομός Τρικάλων έχει πολλά ανοιχτά θέματα στο χώρο της κοινωνικής συνοχής και χρειάζεται ενίσχυση στον τομέα της δημιουργίας πολιτικών για τον άνθρωπο, τις κοινωνικές δομές, την πρωτοβάθμια υγεία, την επεξεργασία κοινωνικών πολιτικών τόσο στον αστικό, όσο και στον αγροτικό ιστό με την υποστήριξη κι ενίσχυση των οικισμών και των μικρών χωριών.

Όμως οι εξελίξεις όπως διαμορφώθηκαν δεν προσέφεραν χρονικά μια αξιοπρεπή παρουσία μου, μια και ποτέ μου δεν επιδίωξα μια εκστρατεία ενημέρωσης χωρίς θεσμικό ρόλο και ιδιότητα. Συντάσσομαι αταλάντευτα στο πλευρό και τον αγώνα του Προέδρου μας Κυριάκου Μητσοτάκη για μια μεγάλη αλλαγή στη Χώρα, που πιστεύει και επενδύει στους ανθρώπους της, για μια Ελλάδα καλύτερη, αισιόδοξη και πιο δημιουργική. Παραμένω απλή στρατιώτης στη μεγάλη προσπάθεια της Νέας Δημοκρατίας για να δημιουργήσουμε μια Χώρα που προχωρά στο μέλλον με αξίες και ίσες ευκαιρίες για όλους χωρίς διακρίσεις, για ανάπτυξη και κοινωνική ευημερία.

Για μένα υπήρξε ιδιαίτερα τιμητική η αρχική πρόταση της Νέας Δημοκρατίας να είμαι υποψήφια στις εθνικές εκλογές του Νομού Τρικάλων και εύχομαι από καρδιάς σε όλους και όλες τους υποψήφιους καλή επιτυχία, με την ευχή να ανταποκριθούν στις μεγάλες ανάγκες που έχει ο τόπος μας μετά από την κρίση των τελευταίων ετών.

Πάνω από όλα όμως να ευχαριστήσω όλες και όλους εκείνους που δήλωσαν όλο αυτό το διάστημα την εκτίμηση και τη στήριξη τους στο πρόσωπο μου, με την ελπίδα της ανανέωσης στην πολιτική ζωή των Τρικάλων, για μια διαφορετική αξιακή σχέση μεταξύ πολιτικού και πολίτη. Θα ξαναβρεθούμε σύντομα σε κοινούς δρόμους δράσης…
Καλή Επιτυχία στη Νέα Δημοκρατία, με την ευχή την Κυριακή 7 Ιουλίου να δούμε αυτοδύναμο Πρωθυπουργό της χώρας τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης