"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

12.3 C
Trikala

Κορονοϊός: Ζήτησαν 3.500 ευρώ για κρεβάτι ΜΕΘ στο νοσοκομείο «Αγιος Παύλος»

lafarm

Σχετικά άρθρα

Μία καταγγελία ήρθε στο φως της δημοσιότητας από το νοσοκομείο «Άγιος Παύλος» της Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με αυτήν, μία άγνωστη γυναίκα κάλεσε τη σύζυγο ασθενούς με κορονοϊό που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο, είχε διασωληνωθεί εκτός ΜΕΘ και της ζήτησε 3.500 ευρώ προκειμένου να μεσολαβήσει και να της βρει κρεβάτι στη ΜΕΘ του νοσοκομείου.

Την παραπάνω καταγγελία έκανε συγγενής του ασθενή στο διοικητή του νοσοκομείου Άγιος Παύλος την περασμένη Τετάρτη.

«Σύμφωνα με την καταγγελία που μας έγινε, μία κυρία κάλεσε τη σύζυγο του ασθενούς και της είπε ότι για να μπει στη ΜΕΘ πρέπει να μεσολαβήσει η ίδια, να του κάνει τραχειοτομή και ζητούσε 3.500 ευρώ», ανέφερε στο Thestival.gr ο διοικητής του νοσοκομείου Οδυσσέας Κάτσακας. Σύμφωνα με τον ίδιο δεν υπάρχει στο νοσοκομείο νοσηλεύτρια ή γιατρός με το όνομα που αναφέρεται στην καταγγελία.

Σύμφωνα με τον καταγγέλλοντα αντίστοιχο περιστατικό έγινε και στο νοσοκομείο «Παπανικολάου» της Θεσσαλονίκης και άγνωστοι κατάφεραν και πήραν 3.5000 ευρώ από συγγενείς.

Για κύκλωμα έκανε λόγο ο διοικητής του νοσοκομείου. «Προσπαθούν να εκμεταλλευτούν τον πανικό και τον φόβο των συγγενών» ανέφερε ο ίδιος προσθέτοντας ότι έχει ενημερώσει τον Εισαγγελέα ο οποίος θα διερευνήσει την υπόθεση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης