Κορονοϊός: Συλλήψεις, πρόστιμα και αναστολή λειτουργίας καταστημάτων στο Νομό Τρικάλων Reviewed by Momizat on . Συνεχίζονται οι εντατικοί έλεγχοι των αστυνομικών σε όλη Θεσσαλία για την εφαρμογή των μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο διασποράς του κορων Συνεχίζονται οι εντατικοί έλεγχοι των αστυνομικών σε όλη Θεσσαλία για την εφαρμογή των μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο διασποράς του κορων Rating: 0

Κορονοϊός: Συλλήψεις, πρόστιμα και αναστολή λειτουργίας καταστημάτων στο Νομό Τρικάλων

Κορονοϊός: Συλλήψεις, πρόστιμα και αναστολή λειτουργίας καταστημάτων στο Νομό Τρικάλων

Συνεχίζονται οι εντατικοί έλεγχοι των αστυνομικών σε όλη Θεσσαλία για την εφαρμογή των μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο διασποράς του κορωνοϊού.

Την 09-01-2022 στην ευρύτερη περιοχή της Καλαμπάκας, βεβαιώθηκε διοικητικό πρόστιμο -5.000- ευρώ και αναστάλθηκε η λειτουργία καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος για -15- ημέρες, για εξυπηρέτηση -3- πελατών χωρίς τα απαραίτητα πιστοποιητικά.

Την 16-01-2022 στην ευρύτερη περιοχή της Φαρκαδόνας, συνελήφθη, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Φαρκαδόνας, -1- ημεδαπός, διότι λειτουργούσε, ως ιδιοκτήτης, κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, πέραν του επιτρεπόμενου ωραρίου λειτουργίας. Επιπλέον, επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο -5.000- ευρώ και αναστάλθηκε η λειτουργία του καταστήματος για -15- ημέρες.

Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας τονίζεται ότι οι έλεγχοι θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση, ενώ στόχος των ελέγχων είναι η προστασία της δημόσιας υγείας.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή