"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

18.1 C
Trikala

Οι Γαρδικιώτες βραβεύουν «παιδιά από τον Ασπροπόταμο και το τρανό Γαρδίκι»

lafarm

Σχετικά άρθρα

Κορυφαίους επιστήμονες , σπουδαίους  καλλιτέχνες , γιατρούς  που γράφουν τη δική τους ξεχωριστή ιστορία θα τιμήσει τον ερχόμενο μήνα  ο Ευεργετικός Σύλλογος Γαρδικίου . Τους συνοδεύουν παντού οι σπουδαίες διακρίσεις και η θετική αντανάκλαση στο χωριό απ΄όπου κατάγονται .

Η αναγνώριση της προσφοράς τους από την κοινωνία ολόκληρη  είναι δεδομένη και αδιαμφισβήτητη, για αυτό και η τιμητική εκδήλωση .

  • O Κωνσταντίνος Μπαλάνης είναι διακεκριμένος καθηγητής (regents professor) στη Σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανολόγων του Arizona State University των ΗΠΑ. Επίσης, είναι επίτιμος καθηγητής στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ).

 

Ευάγγελος Καρβούνης  , Διευθυντής Χειρουργικής Κλινικήςτ. Αναπλ. Διευθυντής Ealing Hospital, London, UK .Διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών. Διευθυντής της   Ευρωκλινικής η οποία  είναι ένα από τα πλέον σύγχρονα διαγνωστικά, χειρουργικά και θεραπευτικά κέντρα της χώρας. 

Βασίλης Λόζος ,  κορυφαίος καρδιοχειρουργός , με πολύ σπουδαίο βιογραφικό . Με πρωτοποριακές καρδιολογικές επεμβάσεις είναι πάντα στις καρδιές των Γαρδικιωτών .

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης