Κορυφαία μουσική πανδαισία από την Χορωδία Τρικάλων Reviewed by Momizat on . Η άρτια παρουσία και η εξαιρετική απόδοσή της ΧΟΡΩΔΙΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ σε ένα απαιτητικό πρόγραμμα απόψε το βράδυ αξίζει τα θερμά συγχαρητήρια και ξεχωριστούς επαίνους Η άρτια παρουσία και η εξαιρετική απόδοσή της ΧΟΡΩΔΙΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ σε ένα απαιτητικό πρόγραμμα απόψε το βράδυ αξίζει τα θερμά συγχαρητήρια και ξεχωριστούς επαίνους Rating: 0

Κορυφαία μουσική πανδαισία από την Χορωδία Τρικάλων

Kasiola 1

Η άρτια παρουσία και η εξαιρετική απόδοσή της ΧΟΡΩΔΙΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ σε ένα απαιτητικό πρόγραμμα απόψε το βράδυ αξίζει τα θερμά συγχαρητήρια και ξεχωριστούς επαίνους . Το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Τρικκαίων πλημμύρισε από κόσμο που τίμησε με την παρουσία του την υπέροχη Τασία Κασιώλα. Μουσική πανδαισία , όμορφη ατμόσφαιρα, πλήθος κόσμου , συνέθεσαν το δημιουργικό πάζλ όλων των Μελών της Χορωδίας Τρικάλων ενώ για μία ακόμη φορά συγκλονιστική η καλλιτεχνική έκφραση της Μαρκέλλας και της Βασιλικής Τσούβα.
kasiola 3
Επί σκηνής, 250 τρικαλινοί μουσικοί, χορωδοί και προσκεκλημένοι καλλιτέχνες-συνεργάτες της «Χορωδίας Τρικάλων» ερμήνευσαν ένα μοναδικό ρεπερτόριο, συμπράττοντας καλλιτεχνικά με τη «Συμφωνική Ορχήστρα Τρικάλων», τη Χορωδία Δωματίου «Kasiola Voices», την «Παιδική Συμφωνιέττα Τρικάλων», τη Χορωδία Νέων και την Παιδική Χορωδία του «Ωδείου Τρικάλων Α. Κασιώλα».
kasiola 2

kasiola 4

Αφήστε το σχόλιο σας