Κορωνοϊός: «Συναγερμός» στα Μεγάλα Καλύβια μετά τον εντοπισμό 20 κρουσμάτων Reviewed by Momizat on . Συναγερμός έχει σημάνει στο χωριό Μεγάλα Καλύβια στα Τρίκαλα  εξαιτίας των πολλαπλών κρουσμάτων κορονοϊού που έχουν εντοπιστεί. Μάλιστα, ανάμεσα στα κ Συναγερμός έχει σημάνει στο χωριό Μεγάλα Καλύβια στα Τρίκαλα  εξαιτίας των πολλαπλών κρουσμάτων κορονοϊού που έχουν εντοπιστεί. Μάλιστα, ανάμεσα στα κ Rating: 0

Κορωνοϊός: «Συναγερμός» στα Μεγάλα Καλύβια μετά τον εντοπισμό 20 κρουσμάτων

Κορωνοϊός: «Συναγερμός» στα Μεγάλα Καλύβια μετά τον εντοπισμό 20 κρουσμάτων

Συναγερμός έχει σημάνει στο χωριό Μεγάλα Καλύβια στα Τρίκαλα  εξαιτίας των πολλαπλών κρουσμάτων κορονοϊού που έχουν εντοπιστεί.

Μάλιστα, ανάμεσα στα κρούσματα είναι και ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Παναγιώτης Λαγάρας, ο οποίος μιλά στο protothema.gr για την περιπέτεια του, αλλά και για τον συναγερμό που έχει ξεσπάσει μεταξύ των κατοίκων: «Συνολικά μέχρι τώρα μιλάμε για 20 επιβεβαιωμένα κρούσματα, τα οποία έχουν διαγνωστεί μέσα σε διάστημα μόλις λίγων ημερών. Την Κυριακή έχει προγραμματιστεί από τον ΕΟΔΥ να γίνουν δειγματοληπτικοί έλεγχοι στην κοινότητα των Μεγάλων Καλυβίων, ώστε να δούμε τι έχει γίνει με την διασπορά μεταξύ των συνολικά 1900 κατοίκων. Μέχρι ώρας στο νοσοκομείο Τρικάλων έχουν μεταφερθεί τρία άτομα και οι υπόλοιποι είναι σε περιορισμό στα σπίτια τους».

Όπως αναφέρει ο πρόεδρος της κοινότητας και εκείνος είναι θετικός στον ιό από τις 4 Ιανουαρίου: «Στην οικογένεια μου είμαστε όλοι θετικοί. Πρώτη βρέθηκε η μητέρα μου στις 2 Ιανουαρίου με την σύζυγο μου και στην συνέχεια νοσήσαμε κι εμείς. Τώρα πως κόλλησε κανένας δεν ξέρει πιθανότατα από το σούπερ μάρκετ. Μόλις πληροφορηθήκαμε την εξέλιξη αυτή αμέσως ενημερώσαμε όλους εκείνους με τους οποίους ήρθαμε σε επαφή τις μέρες αυτές γιατί υπάρχει πιθανότητα να έχουμε περαιτέρω μεταδώσει τον ιό. Η κοπέλα που μας κρατούσε τα παιδιά είναι θετική όπως και η μητέρας της. Μέχρι ώρας έχω λίγο πυρετό και είμαστε όλοι σε καραντίνα και τα επτά άτομα της οικογένειας».

Προκειμένου να περιοριστεί όσο γίνεται η όλη κατάσταση ο πρόεδρος της κοινότητας καλεί τους κατοίκους να κάνουν οπωσδήποτε το τεστ : «Το θέμα είναι να τηρούμε τα μέτρα σωστά και όσοι είμαστε θετικοί να συνεχίσουμε την καραντίνα. Πρέπει να αποφύγουμε την εξάπλωση του ιού πάση θυσία. Εγώ ενημέρωσα τον κόσμο και όλους τους γνωστούς μου να πάνε να κάνουν το τεστ για το καλό όλων μας. Τώρα όλα αυτά που λένε για λειτουργίες, γλέντια, κηδείες δεν δίνω καμία σημασία. Ο κόσμος δεν πρέπει να φοβάται και να πάει να κάνει το τεστ».

Σχόλια (3)

 • Jim

  Μας έχετε ζαλίσει μ αυτόν τον κορονοιο!Δεν λέτε όμως πως ο κόσμος δεν αντέχει άλλο τον εγκλεισμό έχουν αρχίσει να βγαίνουν ψυχοσωματικά προβλήματα σε υγιείς ανθρώπους κ σε μεγάλη κλίμακα του πληθυσμού.Το ότι Αύριο που θα τελειώσουν όλα αυτά δεν θα υπάρχουν δουλειές κ κόσμος θα υποφέρει κ θα γυρίσουμε Χρόνια πισω ξανα.Το ότι πάντως ενδιαφέρονται όλοι τόσο πολύ για την υγεία μας…με ξεπερνάει

  Απάντηση
  • Nikos

   Και στις χώρες που δεν είχαν lockdown (Σουηδία, Βρετανία, Σλοβακία, Ιαπωνία), τελικά εφάρμοσαν lockdown για να περιοριστεί η πανδημία.

   Απάντηση
 • Jim

  Είμαστε η χώρα με τον μεγαλύτερο εγκλεισμό από τότε που ξεκίνησε αυτός ο διάολος.Εχει σταματήσει η ζωή εδώ πέρα λες κ μόνο ο κορονοιος υπάρχει.Θα πεινάσει ο κόσμος.Που να περνούσαμε κ καμία πανούκλα τότε τι θα έπρεπε να γίνει να σκάψουμε λαγούμια να κρυφτούμε?Έλεος

  Απάντηση

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή