Κορύφωση εορτασμού Παγκόσμιας Ημέρας για τη ΣΚΠ στη Θεσσαλονίκη Reviewed by Momizat on . Η Ελληνική Εταιρία για την Σκλήρυνση κατά Πλάκας διοργανώνει μια σειρά από ενέργειες στα πλαίσια του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας για την ΣΚΠ 2014. Κορυφαία Η Ελληνική Εταιρία για την Σκλήρυνση κατά Πλάκας διοργανώνει μια σειρά από ενέργειες στα πλαίσια του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας για την ΣΚΠ 2014. Κορυφαία Rating: 0

Κορύφωση εορτασμού Παγκόσμιας Ημέρας για τη ΣΚΠ στη Θεσσαλονίκη

Κορύφωση εορτασμού Παγκόσμιας Ημέρας για τη ΣΚΠ στη Θεσσαλονίκη

Η Ελληνική Εταιρία για την Σκλήρυνση κατά Πλάκας διοργανώνει μια σειρά από ενέργειες στα πλαίσια του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας για την ΣΚΠ 2014. Κορυφαία εκδήλωση του φετινού προγράμματος αποτελεί η διοργάνωση του MS Festival 2014.

msΗ εκδήλωση θα φιλοξενηθεί για δεύτερη συνεχή χρονιά στις καταπράσινες εγκαταστάσεις της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής της Θεσσαλονίκης και θα πλαισιώσει τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας για την ΣΚΠ 2014, προβάλλοντας τα μηνύματα της Παγκόσμιας Πλατφόρμας για την Πολλαπλή Σκλήρυνση (MSIF).

Θα οργανωθούν ενέργειες ψυχαγωγικού, εκπαιδευτικού και κοινωνικού χαρακτήρα, με απώτερο στόχο την καλλιέργεια του ενδιαφέροντος γύρω από έναν ισορροπημένο τρόπο ζωής.

Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να περιηγηθούν στους χώρους της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής, να μάθουν για τα εκπαιδευτικά προγράμματα της Σχολής, να γνωρίσουν καλύτερα τον κύκλο των συνεργατών και υποστηρικτών της ΕΕΣΚΠ και να βιώσουν μια μοναδική εμπειρία επαφής με τη φύση.

Περισσότερες πληροφορίες:
 
ΕΕΣΚΠ : Εύα Ιωαννίδου… 2310-949.909
ecopromotion.gr : Ρία Χ”Χρηστίδου… 2310-753.123

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή