«Κορώνα Γράμματα» στον Δημοτικό Κινηματογράφο Reviewed by Momizat on . Από την Πέμπτη θα προβάλλεται καθημερινά (εκτός Δευτέρας) στην αίθουσα  του Δημοτικού Κινηματογράφου στον Μύλο Ματσόπουλο, η ταινία Κορώνα Γράμματα. Ώρες προβολ Από την Πέμπτη θα προβάλλεται καθημερινά (εκτός Δευτέρας) στην αίθουσα  του Δημοτικού Κινηματογράφου στον Μύλο Ματσόπουλο, η ταινία Κορώνα Γράμματα. Ώρες προβολ Rating: 0

«Κορώνα Γράμματα» στον Δημοτικό Κινηματογράφο

«Κορώνα Γράμματα» στον Δημοτικό Κινηματογράφο

Από την Πέμπτη θα προβάλλεται καθημερινά (εκτός Δευτέρας) στην αίθουσα  του Δημοτικού Κινηματογράφου στον Μύλο Ματσόπουλο, η ταινία Κορώνα Γράμματα.

Ώρες προβολών καθημερινά 20.00 & 22.15

(εκτός Δευτέρας)

Γενική είσοδος 5 €, φοιτητικά –μαθητικά -ανέργων 4 €,

ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ: 2 άτομα 7 €, 2 φοιτητές-μαθητές-άνεργοι 5 €

Πληροφορίες: Τηλ. 24310 20000, http://cine-mylos.blogspot.com,

facebook/Δημοτικος Κινηματογραφος Τρικαλων.

 

 

Από 2 έως 8/1. –κωμωδία 94΄
Αγγλοαμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Στίβεν Φρίαρς με τους: Μπρους Γουίλις, Ρεμπέκα Χολ, Κάθριν Ζέτα-Τζόουνς, Βινς Βον

Η ανάλαφρη ειρωνική ματιά του Στίβεν Φριαρς δημιουργεί μια διασκεδαστική κωμωδία, με πρωταγωνιστές σπουδαίους ηθοποιούς: Μπρους Γουίλις, Κάθριν Ζέτα-Τζόουνς και την πανέμορφη Ρεμπέκα Χολ.

Με φόντο των κόσμο των αθλητικών στοιχημάτων, παρακολουθούμε την ιστορία της Μπεθ, που από στριπτιζέζ έγινε βοηθός του Ντινκ, ενός από τους μεγαλύτερους τζογαδόρους στο Βέγκας. Αποδεικνύεται φυσικό ταλέντο στα στοιχήματα, αλλά κάνει το λάθος να τον ερωτευτεί, και να μπει στο σκόπευτρο της γυναίκας του, Τούλιπ. Εγκαταλείπει το Λας Βέγκας για τη Νέα Υόρκη, αλλά οι πράξεις της την κυνηγούν, και θα αναγκαστεί να επιστρέψει στο Ντινκ και να αντιμετωπίσει τη γυναίκα του και τον κόσμο του τζόγου ξανά.

 

 

 

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή