Κοσμοσυρροή στον Μιχαλάκη Reviewed by Momizat on . Εκατοντάδες είναι καθημερινά οι πολίτες που συρρέουν στο εκλογικό κέντρο του Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων και εκ νέου υποψήφιο με τον Συνδυασμό «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΥΠΕΡ ΤΩΝ Εκατοντάδες είναι καθημερινά οι πολίτες που συρρέουν στο εκλογικό κέντρο του Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων και εκ νέου υποψήφιο με τον Συνδυασμό «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΥΠΕΡ ΤΩΝ Rating: 0

Κοσμοσυρροή στον Μιχαλάκη

Κοσμοσυρροή στον Μιχαλάκη

Εκατοντάδες είναι καθημερινά οι πολίτες που συρρέουν στο εκλογικό κέντρο του Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων και εκ νέου υποψήφιο με τον Συνδυασμό «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ» Χρήστο Μιχαλάκη, προκειμένου να δηλώσουν τη στήριξή τους στο πρόσωπό του και τον Συνδυασμό γενικότερα.

Τα μηνύματα που έρχονται από κάθε γωνιά του Νομού είναι κάτι παραπάνω από θετικά για μια μεγάλη νίκη στις εκλογές της 18ης Μαΐου. Μια νίκη που θα σημαίνει τη συνέχιση του έργου σε όλη τη Θεσσαλία, τη συνέχιση του έργου στην Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων. Αυτό θέλουν οι πολίτες και το έδειξαν με την εκπληκτική παρουσία τους στο Πνευματικό Κέντρο Τρικάλων, κατά τη κεντρική προεκλογική εκδήλωση του Συνδυασμού, αλλά το απέδειξαν και κατά τις προεκλογικές επισκέψεις του κ. Μιχαλάκη και των υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων σε όλα τα χωριά και τις συνοικίες της πόλης.

Αναγνωρίζουν την προσφορά του Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων όλα τα προηγούμενα τρία χρόνια και αναγνωρίζουν ότι σε μια δύσκολη οικονομικά περίοδο, στη Θεσσαλία και στα Τρίκαλα έγιναν έργα. Κάποια ολοκληρώθηκαν, κάποια άλλα συνεχίζονται. Και θα ξεκινήσουν και άλλα και θα ολοκληρωθούν ακόμη περισσότερα την επόμενη πενταετία με Περιφερειάρχη Θεσσαλίας τον Κώστα Αγοραστό και Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων τον Χρήστο Μιχαλάκη.

Το μόνο που ζητά ο Συνδυασμός είναι, η στήριξη του κόσμου να έρθει εμπράκτως με την ψήφο τους την Κυριακή 18 Μαΐου και να δώσει μια μεγάλη νίκη το βράδυ των εκλογών, να εμπιστευτεί και πάλι τη «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ», όπως έκανε και πριν 3,5 χρόνια.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή